Hrajete zadarmo? Tak se na to radši vykašlete!

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Re: Hrajete zadarmo? Tak se na to radši vykašlete!

Příspěvek od Tubular »

Asi mi unikla pointa tejto temy.. :roll: :lol:
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Tubular píše:Asi mi unikla pointa tejto temy.. :roll: :lol:
Řekl bych, že spam...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Z toho si nic nedělej, to mně taky.
Navíc se mi líbí druhý příspěvek (ze dvou stávajících) tohoto uživatele:
mojehudebniny.cz píše:Nevíte někdo, kde by se dala sehnat kytarová škola pro začátečníky zcela zdarma? Může být i anglicky. Díky :roll:
Vážený(é) "mojehudebniny.cz", pokud nějaký autor píše a vydavatel vydává kytarovou školu zadarmo, tak by se na to měl radši vykašlat.
A stejná rada jakou dáváte vy: Až vám někdo řekne, kde seženu kytarovou školu zadarmo, tak ho odmítněte!
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

:mrgreen: bravo Milan.T
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Teorge

Příspěvek od Teorge »

mojehudebniny.cz píše:Ve firmu Ray o Ray Charlesovi říká producent: Think pennies - have pennies, think dollars - have dollars.

- proto už nehrejte zadarmo
- držte si svoje ceny
- budete mít více času a úspěch se dostaví

To je naprosto jisté, Až vám někdo řekne hrej zadarmo, tak ho odmítněte.
Když tohle radíš, tak ti tahle rada při hraní určitě přinesla nějaké úspěchy a zkušenosti, o které se s námi můžeš tady podělit. Je to tak?
grock

Příspěvek od grock »

Já to vidím jako docela důležité téma!
Dneska je bohužel muzikant v jiné pozici než kdysi. Díky technickému pokroku a dostupnosti CD není problém, aby všude "něco" hrálo a to dost kvalitně i nahlas pro většinu lidí..Dost muzikantů to "donutilo" hrát za nedůstojných podmínek, někdo otevře hospodu, pozve si kapelu, aby si ještě ona udělala plakáty a propagaci, pak je zkasíruje za konzumaci a pošle je domů, zas za její náklady. Nebo klidně odvolá akci pár hodin předem, protože si to rozmyslel. Vždyť o co jde, jen o pár muzikantů-bláznů, co na příští zavolání kývnou zas.. :cry: Znáte také z vašeho okolí?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Podobné jednání nevnímám jen u muzikantů, ale celkově ve společnosti. Např včera brácha prodával mobil za 1000Kč a kupující ho poprosila jestli by ho nedovezl do vedlejšího města. A když byl v polovině cesty tak mu poslala SMS "Omlouvám se,ale neprodala jsem svůj telefon, tak ten váš nemůžu vzít."...

Prostě hodně lidí vůbec nemyslí na ostatní..
MilanT

Příspěvek od MilanT »

zzbar: Díky. Podobní hloupí vychcánci (a nebo ať už je za tím cokoli, třeba skrytá reklama) mi hrozně lezou na nervy.
Bohužel se kvůli tomuto přiblblému příspěvku určitě rozvíří diskuze a to je pro onoho "podnikatele" dobrá reklama.
Doufám, že to bude moderátory vyhodnoceno jako komerční reklama (i když se to tváří jako nevinný příspěvek) a toto vlákno se co nejdřív zamkne.

Teorge: Ono to prý přináší nejen úspěchy, ale taky více času :shock:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Milane, už o tom vím a nadhodil jsem o k diskuzi s moderátory - tváří se to jako "skrytá" reklama, asi to bude chtít vysvětlení od uživatele.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“