Prsty
Pravidla fóra
Prsty
je prosim podstatna pri hrani na base delka prstu??Nebo neco podobnyho??
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
To je teda dotaz...TommcaT píše:Tkze ikdyz mam treba kratci prsty muzu hrat tky dobre??
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tak zas tak od věci to neni, protože pokud má někdo tak malý prsty že je nedokáže roztouhnou na čtyři pražce tak pak neni schopnej zahrát pořádně stupnice a to je pak hodně v prd*li ...náš bubeník kůli tomu hraje na bicí protože ty prsty ani na kytaře nedokázal roztáhnoutKIWI píše:To je teda dotaz...TommcaT píše:Tkze ikdyz mam treba kratci prsty muzu hrat tky dobre??
"Mám malý prsty. Můžu hrát dobře?" To je podle mě blbej dotaz. Hrát dobře a nemoct roztáhnout prsty o čtyři pražce je sakra rozdíl. Ale to je jedno, nebudeme offtopicovat.hendy9 píše:Tak zas tak od věci to neni, protože pokud má někdo tak malý prsty že je nedokáže roztouhnou na čtyři pražce tak pak neni schopnej zahrát pořádně stupnice a to je pak hodně v prd*li ...náš bubeník kůli tomu hraje na bicí protože ty prsty ani na kytaře nedokázal roztáhnoutKIWI píše:To je teda dotaz...TommcaT píše:Tkze ikdyz mam treba kratci prsty muzu hrat tky dobre??
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
no já prsty neroztahnu tak abych měl prsty na 1 a 4 pražci jo ten maliček mi tam dosahne jenže maličkem nezmačknu strunu tak aby mi "nezadrnčela"Dark Axel píše:na kytaře roztáhnu od 1. k 7. na base přibližně 1-4
, ale to roztahovani je taky o cviku kdysi jsem hral My Friend Of Misery a nemohl jsem natahnout dobře prsty dnes o jde po nějkem tom cvičeni docela dobře, ale k tématu pokud by neměl tak dlouhe prsty stejně mu to nebráni byt dobrej.
Podle jeho avataru usuzuju, že bude hrát především irony
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Já mam ruce hrozně malý
Prsty mam krátký a tenký. Z prvního pražce na čvrtej naprosto běžně a bez problémů a drnčení
Základ je mít roztažený prsty. Když roztáhnete prsty a podíváte se na dlaň, tak palec a malíček by měly svírat co nejtupější úhel, ideálně skoro v rovině 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Tak si ty prsty roztahuj, třeba o nudné hodině ve školeCliff píše:nic to byl vtipEh Confused myslím, že jsem tě teď moc nepobral, cos chtěl vyjádřitno prostě maliček nějak moc nenatahnu
Basuju: Jackson C20