Milan Tesař: Folk Pastoral

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Samotau

Milan Tesař: Folk Pastoral

Příspěvek od Samotau »

Jsem začátečník. Učil jsem se od pana Tesaře hrát věci spíše snazší: Ballad, Blues in A, Boogie Woogie. Co se mého "levelu" týče u jiných skladeb, dopracoval jsem se k nějakému přehrání Boureé.
Obávám se, že Tesařova skladba Folk Pastoral je najednou o hodně těžší. Noty mi dal vyučující, nemám to tu na netu jako odkaz. Mýlím se v té obtížnosti anebo jsem pohodlný? Díky!
accc

Re: Milan Tesař: Folk Pastoral

Příspěvek od accc »

zdravím, tohle neznám, ale hrál jsem od Tesaře nějaký populáry, myslím třeba Yesterday, She´s gona, náká abba, už nevím co všechno tam bylo ale nebylo to uplně jednoduchý ale přitom takový pěkný, janý, čitelný... myslím, že je to hlava, tenkrát mě to dost posunulo, proto bych do toho šel, když to nejde z not, tak zpaměti. Mimochodem, kdyby jste někdo ty sešity s těma úpravama pop písničem měl, rád bych je sehnal.
Samotau

Příspěvek od Samotau »

Díky za reakci. Jsem myslel, že to je skladba známější.
accc: Máš o tenhle kousek zájem?
accc

Příspěvek od accc »

Zdravím, nestojí za řeč.... Jestli jí máš naskenovanou, budu rád, když mi jí pošleš.... No a pokud tě zajímají jiné noty tak na www.uloz.to je soubor classical guitar scores.pdf a tam je not víc než přehraješ za tři životy..... Jirka accc@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“