Problem AKG 200 + Mobilepre usb
Pravidla fóra
Problem AKG 200 + Mobilepre usb
Potřeboval bych poradit... Mam mikrofon AKG 200 a ktomu externí zvukovku mobilepre usb 200f tu stařší.
Takže první problem je že mam windows 7... A další problem že vůbec nevim jak vše nastavit.. Mam i sluchátka...
Nemůžete mi někdo napsat podrobný návod jak vše nastavit vůbec to nechápu... Chci to používat na rap a fakt si nevim rady
Takže první problem je že mam windows 7... A další problem že vůbec nevim jak vše nastavit.. Mam i sluchátka...
Nemůžete mi někdo napsat podrobný návod jak vše nastavit vůbec to nechápu... Chci to používat na rap a fakt si nevim rady
Re: Problem AKG 200 + Mobilepre usb
Jaky program pro nahravani pouzivas?
No magix music maker
právě nevim jakej by na to byl svhodnej 
Ten je asi vhodnej. Je k tomu urcenej. Ale opet tu mame problem s prilis obecnym dotazem - tezko rict, kde zacit, co uz znas, a co je potreba popsat. Nemuzes se zeptat nejak konkretneji? Co ti nejde?
Zatim treba stahni a nainstaluj drivery ke zvukove karte. http://avid.force.com/pkb/articles/down ... SB-Drivers
Zatim treba stahni a nainstaluj drivery ke zvukove karte. http://avid.force.com/pkb/articles/down ... SB-Drivers
No právě že moc zkušeností nemam a už nevim na koho se obrátit aby mi poradil... Prostě bych potřeboval návod podrobnej... když napojim sluchátka do mobilepreusb tak hrajou málo i když je tam zesilovač a další věc nemam zkušenost rapovat se sluchátkam proto nevim jestli ve sluchátkách má být slyšet jen instrument nebo i hlas... Nebo na koho se mam obrátit aby mi to doma všchno nastavil a zapojil jestli je na to nějakej člověk fakt nevim
Doposus jsem používal mikrofon který byl na sluchátkách zvuk to nemělo špatnej ale bylo to směšný proto jsem si koupil mikrofon s předsilovačem ale netušil jsem že je to tak složitý no 
ach jo já fakt nevim co dělat jak se má nastavit zvuk v ovládacích panelech aby šel mikrofon aby šli sluchátka i repráky všechno já tomu prostě nerozumim co mam teda dělat ??? poradtě mi někdo
Nebo nemáte taky někdo stejnej mikrofon AKG perception 200 a mobilepre usb 200f potřebuju prostě vědět jak to správně všechno má být nastavený v počítači aby byl výsledek co nejlepší mám windows 7....
Pokud uz mas vsechno nainstalovany (drivery ke karte, nahravaci program) a kabely zapojeny, tak v nahravacim programu v nastaveni (melo by to byt zrejme ve File-->Settings-->Playback Parameters) prepnes na ASIO, najdes tam to M-Audio, a pak... no... pak uz zalezi na tom, co vlastne chces delat (treba si vytvor novou stopu a zkus neco nahrat z mikrofonu).
Děkuji za rady ale už nemam stím trpělivost raději zvolim usb mikrofon.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No v zásadě si moc nepolepšíš (kvalitativně spíš pohoršíš), ale to vlastně není náš problém 
P.
P.
hmm tak já fakt nevim
jsem z toho všeho zmatenej. Jenže mě fakt přijde složitý vše v pc nastavit aby to fungovalo jak má přece jenom ta externí zvukovka je na xp a já mam windows 7 takže nevim jak to vyřešit. Pro mě by bylo lepší si nechat ten mikrofon co mam moc se mi líbí. Takže buď je to fakt tak složitý nastavit nebo jsem uplnej debil 
Ne? A cetls neco z toho, co se tu psalo?Latsar píše:ta externí zvukovka je na xp a já mam windows 7 takže nevim jak to vyřešit
(http://avid.force.com/pkb/articles/down ... SB-Drivers)
Pokud nepopises v cem je tvuj problem a budes se vracet porad na zacatek, zustane to slozity i pro nas. Napis aspon co si uz zkousel a co ti na tom neslo.Latsar píše:mě fakt přijde složitý vše v pc nastavit aby to fungovalo jak má
(V tom menu File-->Settings-->Playback Parameters bylo neco? Nebo mas jinou verzi?)
Me je jasny ze nemuzete pochopit muj problem z toho co jsem napsal. No vyresil jsem to tak ze jsem si udelal na pocitaci dual windows takze mam windows 7 a windows xp takze mikrofon poustim na xp. No ted uz jen bych potreboval vhodnej nahravaci program pro tento mikrofon a aby nebyl moc slozitej. Dekuji za odpoved 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ten software od Magix ti nevyhovuje?
P.
P.
Jako jo magix je super je jednoduchej ale nevim prave jak ho nastavit kdyz zvolim to m-audio v nastaveni tak zvuk mikrofonu funguje ale repraky nehrajou v tom programu.
a mas repraky pripojeny na vystup toho mobile pre?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Latsare, propána - přečti si už konečně manuál! Základní zapojení a nastavení jednotlivých komponent je tam vždy popsáno.....Latsar píše:Jako jo magix je super je jednoduchej ale nevim prave jak ho nastavit kdyz zvolim to m-audio v nastaveni tak zvuk mikrofonu funguje ale repraky nehrajou v tom programu.
P.
Jedinej manual co k tomu mam je na cd a je v anglictine 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fajn - to je problém? To nemáš ani jednoho kámoše, co by ti s tím píchnul (uděláš mu kafe, pustíte se do toho, on ti bude říkat, co je v manuálu napsáno....) - nehledě na to, že i se slovníkem by se to IMHO dalo, angličtina je v tomhle směru dost jednoduchá!
P.
P.
Dobry den vše už mam zapojený už jsem i normálně nahrával ale vyskytnul se další problem. Kdyz pripojim mikrofon do te zvukovy mobilepreusb do prvního konektu hraje jen v levo kdyz do druhe tak v pravo jen je to slyset ve sluchatkach bud se slysim jen v pravo nebo jen v levo. Instrument hraje normal v obou sluchatkach ale to by ani tak nevadilo ale kdyz udelam nahravku ulozim do mp3 hotovej track tak spustim pisnicku a v jednom repraku jde slyset jen hlas a ve druhym instrument
Chtel jsem to vyresit tim ze koupim rozdvojku aby mikrofol jel prez oba kanaly ale to prej nic nevyresi. Takze budu rad jeste za tuhle radu a pak vam dam uz pokoj
tak se nezlobte a předem děkuji za odpověď