FENDER Rumble 350
Pravidla fóra
Re: FENDER Rumble 350
Vyhledával jsem to. Zrovna téma "Fender Rumble" jsem pročetl ale nevyčetl jsem z toho to co jsem potřeboval. Na to kombo jsem už zkoušel hrát s Fenderem Jazz Bass a připadalo mi to celkém slušné. Jenže s baskytarovejma kombama nemám ještě takovou zkušenost tak jsem se chtěl zeptat co na to říká i někdo další a potřeboval jsem trochu lepší odpověď než "má to příšernej zvuk".
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Vydíš tak jsi se mohl zeptat v tom vláknu co jsi našel. Představ si že po tobě někdo příjde a bude chtít vědět něco o tomhle kombu a najde deset vláken a v každým jen něco. Kdyžto když to bude věechno v jednom tak to bde lepší, přehlednější, rychlejší. 
No on otezko neco poradit. Jeden by rekl, ze kdyz se to TOBE libi, tak by sis to mel poridit. Na druhou stranu si tech komb zkus poslechnout vic a ziskat nejakou zkusenost a treba zjistis, ze tohle neni to prave. Prave v tomhle ti doporucuju si nechat od nas poradit. Ono kdybys sis ho tedka poridil, s tim, ze se ti libi, hral na neho treba rok dva, pak ziskal prave trochu prehled a zjistil bys, ze hrajes fakt na nicmoc aparat a musel (no, vlastne nemusel, ale treba by ti prestalo vyhovovat) bys ho se ztratou zbytecne prodat. Proto je prave dobre si nechat poradit a koupit neco co je lepsi.Walther píše:Vyhledával jsem to. Zrovna téma "Fender Rumble" jsem pročetl ale nevyčetl jsem z toho to co jsem potřeboval. Na to kombo jsem už zkoušel hrát s Fenderem Jazz Bass a připadalo mi to celkém slušné. Jenže s baskytarovejma kombama nemám ještě takovou zkušenost tak jsem se chtěl zeptat co na to říká i někdo další a potřeboval jsem trochu lepší odpověď než "má to příšernej zvuk".
Pokud ti nevadi bazar, tak za tuhle (resp. jeste nizsi) je na bazaru tento Trace Elliot. To kdybys koupil, tak to by ti vydrzelo na hodne moc dlouho, nekomu treba i naporad (pokud by sis vystacil s kombem). Ja sam jsem presedlal z GK na TE.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...