mám výše uvedenou ak. kytaru a zajímalo by mě jestli je to klasická, španělská, westernová nebo jaká přesně kytara? Píše se, že na klasickou španělku jsou nylonový struny, ale tohle je nejspíš taky španělka ne? Akorát tam mám kovový struny, už když sem jí koupil, tak tam byly, sice jsem jí nekupoval úplně novou, ale stejně si myslím že kovový jsou lepší
Akustická kytara Fender DG-6 - jaký je to typ,...?
Pravidla fóra
Akustická kytara Fender DG-6 - jaký je to typ,...?
Zdravím,
mám výše uvedenou ak. kytaru a zajímalo by mě jestli je to klasická, španělská, westernová nebo jaká přesně kytara? Píše se, že na klasickou španělku jsou nylonový struny, ale tohle je nejspíš taky španělka ne? Akorát tam mám kovový struny, už když sem jí koupil, tak tam byly, sice jsem jí nekupoval úplně novou, ale stejně si myslím že kovový jsou lepší
A myslíte že je tohle dobrá kytara na učení se? Díky
- ...EDGE...
Re: Akustiská kytara Fender DG-6 - jaký je to typ,...?
Neni to spanelka, je to dreadnought, takze kovove struny. No a jestli je dobra, tak je dobra, se samotnym modelem zadny problem neni, pokud nemas defektni kus, tak je vhodna.