dik
Adapter na vokalizer
Pravidla fóra
Adapter na vokalizer
ahojte, chcem sa opytat ci mozem na vokalizer pouzit aj iny ako originalny adapter... pri gitarovom pedalboarde boss ME-60 mi neoriginalny sposobuje vypadavanie, tak neviem ci to nebude inak aj pri vokalizeroch...
dik
dik
Re: Adapter na vokalizer
"Vypadávání" v jakém slova smyslu?
Mechanické vypadávání konektoru nebo dochází k přerušování el. energie?
Mechanické vypadávání konektoru nebo dochází k přerušování el. energie?
A nepřetěžuješ ho výkonově?
Mám v práci nějakou univerzální HAMU a jednou jsem musel tímhle ze zoufalství nabíjet notebook. HAMA se během pár minut rozžhavila a od té doby minutu nabíjela a 5 minut odpočívala
Ona je tam automatická ochrana proti přehřátí, přetížení a zkratu.
Ale fakt netuším, jestli je zrovna tohle tvůj případ. Asi ne, protože ty tím adaptérem nic nenabíjíš. Je fakt, že nabíjet tímhle noťas je čiré zoufalství a není to k tomu určeno.
Mám v práci nějakou univerzální HAMU a jednou jsem musel tímhle ze zoufalství nabíjet notebook. HAMA se během pár minut rozžhavila a od té doby minutu nabíjela a 5 minut odpočívala
Ona je tam automatická ochrana proti přehřátí, přetížení a zkratu.
Ale fakt netuším, jestli je zrovna tohle tvůj případ. Asi ne, protože ty tím adaptérem nic nenabíjíš. Je fakt, že nabíjet tímhle noťas je čiré zoufalství a není to k tomu určeno.
no al technicky "vzato" - je mozne pouzit na krabicky hocaky adapter, ktory ma rovnake parameter ako original?
Je to možné. Projdi si následující vlákno a uvidíš, že to tak řeší plno lidí - kytarove-efekty/vase-adaptery-a-krabick ... o%20efekty
Dovolím si z toho vlákna citovat poslední příspěvel Latama, který to takříkajíc shrnul:
Dovolím si z toho vlákna citovat poslední příspěvel Latama, který to takříkajíc shrnul:
Latam píše:Je to fuk, kvalitní zdroj jakékoli značky a parametrů udělá stejné službu. U kvákadla je ale občas problém s příliš krátkým konektorem adapteru, takže to chce omrknout.Rainmaker píše:Zdar
je lepší si kupovat ke krabičkám např. značky dunlop (viz moje kvakadlo) adapter téže značky ?
nebo je to "jedno" ?