Bzucanie v reproboxoch
Pravidla fóra
Bzucanie v reproboxoch
Ahojte.dufam ze mi niektoporadí.mam klavesy yamaha tyros4.no ked ich zapojim do mixu a mix prepojim z aktivnimi reprakmi a vytiahnem hlasitost tak to v reprakoch bzuci.Lenze ked napojim klavesy priamo do repraku tak to prestane.a to uz som vyskusal mnoho mixov aj profi no aj reprakov ci lacnych alebo drahych .Klavesy maju trojkolik do siete ako aj ostatne mix a reprobedne.Klavesy napajam dvoma mono kablami do mixu no a mix zase prepojujem mikrofonnym kablom do repraku.Akoze vyriesil to trocha Di Box lenze ten ubera signal a potom musim viac pridat repraky .takze neviem .dakujem za rady .
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bzucanie v reproboxoch
Máš vše napájené z jedné elektrické zásuvky?
Identicky zapojuji klávesy (Korg SP250) i já. Dvěmi nástrojovými kabely do stereo vstupu mixu Soundcraft EFX8 a odtud symetrickým kabelem do aktivních repro. A bez brumu.
Identicky zapojuji klávesy (Korg SP250) i já. Dvěmi nástrojovými kabely do stereo vstupu mixu Soundcraft EFX8 a odtud symetrickým kabelem do aktivních repro. A bez brumu.
Ten isty mix mam aj ja .Lebo ono staci len dat do zasuvky tie klavesy a uz to roby.ale ked som dal klavesy mix a repro do jednej tak to robylo menej.ale robylo to aj tak.No a tie kable ci su simetricke neviem.Mozno bude tam vada.Jak to zistim ci su simetricke?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nástrojové kabely mají mono jacky, symetrické kabely využívají buď XLR konektory (mikrofonní) nebo stereo jacky. Je to sice řečeno laicky a ne zcela přesně, ale mělo by to tak prozatím stačit. Jaké máš ty bedny?
YAMAHA DSR112
Chyba může být v elektrice, nebo v kabelech. Jinde snad ne. Zapojení je tak jednoduché, že tady chybu nepředpokládám. Komponenty máš kvalitní (mám DSR215
), tady problém taky nebude.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkus použít jiný mikrofonní kabel na propojení mixu a repra, třeba může být chyba v něm. Ze kterého výstupu na mixu jdeš do beden?
Bol som uz sa radit za zvukarom a ten sa pital ludi co sa tomu este viacej rozumeju a povedali ze teraz v tychto novych klavesoch su pulzne zdroje a tie robia tu sarapatu.Takze zapojit Di Box a uz to prestalo .Jedine tak.