Fender 65 deluxe reverb - krabička na zpěvnění basů
Pravidla fóra
-
dlouhovlasac
Fender 65 deluxe reverb - krabička na zpěvnění basů
Zdravím. Mám deluxe reverba a krmím ho 30 let starým TS-808. Je to super kombinace, hlavně do vejšek, krásně to zpívá. Ale chtěl bych nějakou krabičku, která by mi zpevnila basy a trošku šoupla ten chrakter do modernějšího rocku. Takže bych potřeboval... a to právě nevim. Když otevřu nějakej eshop, vyplivne mi to haldu pastiček na myši a já to vždycky skoro znechuceně zavřu. V létě jsem si šáhnul na VHrelief Andy's Drive 666 a to bylo vééééélmi super. Ale na studenta docela drahé, proto by zajímalo, jestli třeba někdo neví o nějaké alternativě...? Neshánim nic urgentně. Jo a nezajímá mě nic chlupatýho a středovýho.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Fender 65 deluxe reverb - krabička na zpěvnění basů
A co na studenta už nebude docela drahé? Asi to prostě bude chtít zkoušet - třeba Blackstary, bazarová Mesa V-Twin už se taky poslední odbou objevuje čas od času za směšnou cenu, jestli se k nám dostanou ty mesácké krabičky, tak by to mohlo být zajímavé, Okko Diablo je zajímavá věc, nebo třeba ty TECH21 modelery...
Teda vycházím z toho, že zminuješ ten 666 a že ti jde o nějakou hi-gain zkreslovací krabičku. Což teda ale není jen zpevnění basů, jak píšeš v nadpisu.
Teda vycházím z toho, že zminuješ ten 666 a že ti jde o nějakou hi-gain zkreslovací krabičku. Což teda ale není jen zpevnění basů, jak píšeš v nadpisu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti vyhovuje TS tak visual sound dělal/dělá verzi, která má navíc právě bass boost.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
-
dlouhovlasac
No tak primárně mi jde o ty basy, jak jsem psal, ale dál nějak nespecifikuju, kam se to vydá, kam to ten zvuk šoupne. Kadopádně dík za tipy, mrknu se po tom.
V-Twin bych teda urcite nedoporucoval - jednak nema pevne basy a zadruhe maze, proste tohle se mese nepovedlo.
TS je samo o sobe docela pevne a hojne pouzivane na to co popisujes, ono je to cele o basech ktere jdou do zkresleni (ktere prave TS orezava). zkusil bych na zkousku treba Razzor Hellrider (kopie Fulltone OCD) a sprahnul bych ji s TSkem kdyby ti to nevyhovovalo, me ta krabka bavi.
TS je samo o sobe docela pevne a hojne pouzivane na to co popisujes, ono je to cele o basech ktere jdou do zkresleni (ktere prave TS orezava). zkusil bych na zkousku treba Razzor Hellrider (kopie Fulltone OCD) a sprahnul bych ji s TSkem kdyby ti to nevyhovovalo, me ta krabka bavi.
-
dlouhovlasac
No, teď jsem koukal na youtube, jakým stylem to hraje a matěj homola tam na ty razzory má pěkný videa. Ale já to vidím asi tak, že počkám na jarní stýpko a pak se zkusím kouknout asi po nějaký tý hi-gay (
) krabičce na bazoši.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Digitech Bad Monkey je hodne podobnej Tubescreameru akorat ma navic prave knoflik na regulaci basu. Mam ho a jde na nem nastavit vic zvuku nez na klasickem TSku. Akorat nevim jestli prave ty basy pred zkreslenim budou spravne fungovat, aby to nebylo nakonec moc uprdene.
Na bazaru se prodava kolem 700-800,- ale neni to zadnej hi-gain.
Na bazaru se prodava kolem 700-800,- ale neni to zadnej hi-gain.
Hraju výhradně na šrot.
no je to jistotadlouhovlasac píše:No, teď jsem koukal na youtube, jakým stylem to hraje a matěj homola tam na ty razzory má pěkný videa. Ale já to vidím asi tak, že počkám na jarní stýpko a pak se zkusím kouknout asi po nějaký tý hi-gay () krabičce na bazoši.