Mam dotaz ohledně nastavení tohodle efektu na tyhle skupiny jestli byste nekdo vedel prosim Vás : Guns n Roses , ACDC , Helloween , Harlej , Nirvana a hlavne VAN HALEN !!!!!!!!!!
Dikec moc ..:
http://eshop.kytary.cz/behringer-kytaro ... ringer:1:0

Boss je dobrá bytelná krabka s dobrým zvukem, behringer je plastovej sh*t s humusojdní napodobeninou bossu.turbo_MaCk píše:toš já mám srovnání ultra distortion Vs DS2 orig a je to někde jinde.... a mymochodem ani jeden z nich není nic extra... boss je low end v železe. A do mě!
MT2 je docela v poho. Ale obal behringeru bych neodsuzoval. Nevim sice jak hraje, ale nas druhej kytarista ma metalzone od nejakyho jinyho vyrobce, kupoval ot na veletrhu kytara a typek co tam mel ten stanek rikal ze je to vevnitr TOTOZNY s MT-2, akorat na plast krabku a jiny popisky. Pravda je ze hraje velice solidne..afektband píše:Boss je dobrá bytelná krabka s dobrým zvukem, behringer je plastovej sh*t s humusojdní napodobeninou bossu.turbo_MaCk píše:toš já mám srovnání ultra distortion Vs DS2 orig a je to někde jinde.... a mymochodem ani jeden z nich není nic extra... boss je low end v železe. A do mě!
Tak tenhle efekt sem dal kamaradovi zadarmo*Twisted.Brother* píše:Fakt? Nedává kytaru za karton?Nuker1993 píše:tvl ja to mam vod kámšoe za krabku cigár no neber to
Souhlas!!!Isachs píše:Nechci do toho kecat, ale tohle rozhodně jako MT-2 nehraje...
a co teda tohle?JanSpilka píše:Souhlas!!!Isachs píše:Nechci do toho kecat, ale tohle rozhodně jako MT-2 nehraje...
Mám, nebrat... Je to OT, takže více zde nerozvedu, kdyžtak SZ...Sinfected píše:Jinak od Behringera mam v planu po vanocich kupovat simulator akustiky, prej se jim povedl...mate s nim nekdo zkusenosti?
je to naurovni pohádky o červené karkulcexalatan píše:a co teda tohle?JanSpilka píše: Souhlas!!!