Tak to pak jomia píše:ani náhodou, já mám kožky rád a do žádnýho asijskýho bistra bych je nedal. S těma kočkama... no začalo to tak, že jsme si pořídili kocourka. Pak moje žena přinesla domů kočičku, která za ní přišla do práce (malý kotě). No a tyhle dvě kočky měly spolu další kotě. Mezitím jsme si pořídili ještě jednu kočku. No a furt nebyly prachy na to, aby jsme ty kočky nechali kastrovat... konečný stav koček je 17...A jenom tak mimochodem,můžu vědět,jaktože máš tolik koček ? To už je nějaký velkochov anebo je to výhodný kšeft s asijskými bistry ?...
Další už nebudou, už jsou všechny kastrovaný. A jsou to normální venkovský miciny, žádný extra šlechtěný. Sežere to jak tank, ale máme je všichni rádi
Jinak,když už jsme u těch koček...já měl 7 let andulku,teď v lednu mě umřela...a ona hrozně ráda sedávala na takové garnýžce na záclonky,která je asi v polovině výšky našeho okna na dvůr. A černá kočka,od súsedy,semtam pozorovala,jak si tam sedí a jednou už jen tak neseděla a nečuměla a začala se přikrčeně plížit po plotě až k našemu oknu...přeskočila na stříšku,co je nad schody do sklepa a je hned vedle toho okna...a z té stříšky skočila po andulce,která seděla za oknem na garnýžce
Sorry za OT,vím že tohleto není chovatelské forum,ale mě to nedalo