Nastavení jednotlivých šroubů u snímače Seymour-Duncan SH-4
Pravidla fóra
Nastavení jednotlivých šroubů u snímače Seymour-Duncan SH-4
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s nastavením vyšky od strun u jednotlivych šroubů kobylkového snímače Seymour-Duncan SH-4. V kapele hraju solovou kytaru i doprovod a pár sól mám v tappingu. Děkuji za odpověď.
KYTARA: Jackson Dinky JS-20 HSS.
SNÍMAČE: Seymour-Duncan SH-4, 2xSeymour-Duncan SHR-1B hot rails.
STRUNY: Ernie ball slinky cobalt 10-52. APARÁTY: Marshall JCM 900,Marshall Valvestate 8100.
BEDNY: Marshall 1960A, Marshall 1960B,Marshall 8412.
SNÍMAČE: Seymour-Duncan SH-4, 2xSeymour-Duncan SHR-1B hot rails.
STRUNY: Ernie ball slinky cobalt 10-52. APARÁTY: Marshall JCM 900,Marshall Valvestate 8100.
BEDNY: Marshall 1960A, Marshall 1960B,Marshall 8412.
Re: Nastavení jednotlivých šroubů u snímače Seymour-Duncan S
Neřešil jsem to. Nechal jsem je tak, jak jsou z výroby, a laboroval akorát s celkovou výškou snímače. Což asi není odpověď na tvou otázku, nicméně myslím, že standardní postup je právě ten můj?
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastavení jednotlivých šroubů u snímače Seymour-Duncan S
Pokud mas pocit, ze ti nektera struna hraje slabeji, tak sroubek vysroubuj o 1 zavit, pokud nektera hraje silne tak ho naopak zasroubuj. Takhle jsem to delal u SH4 ja (az po serizeni celkove vysky snimace) a skoncil jsem myslim s mirne vysroubovanym tenkym E a D a mirne zasroubovanym G.
Hraju výhradně na šrot.