Ahoj.
Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o této elektronce z aukra? http://aukro.cz/rarita-orig-ruska-elekt ... 30678.html
Je za celkem slušný peníz.
Díky.
Lukáš
Elektronka z Aukra. EL84
Re: Elektronka z Aukra. EL84
Dobrý den, nechápu, proč by měla být elektronka 6П14П (6P14P) nějaká rarita. Je to opravdu ekvivalent EL84. V minulosti byla používána v koncovém stupni nf zesilovače u sovětských televizorů. Je-li vyrobena před rokem 1990 a je dosud nepoužitá, není žádný důvod ji nekoupit. Udělá rozhodně lepší službu než jakákoliv EL84 ze současné produkce
.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Je to jeden kus? Čím budeš zesilovat druhou půlvlnu?
když máš Ačko konec tak 1 elektronka zesiluje obě půlvlny .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Pochybuju, že je nepoužitá. Možná jo, když jich nabízí 14. Zeptal bych se prodejce. Jinak může být lepší i levnější než kupovat novou JJ apod.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
nechci nic řikat, ale myslim že jsem od jednoho prodejce kupoval pár těhle asi za 300, slouží Smilovi v mé kopii Orange TT, už to je nějakej rok a zatim nic nepsal že by je musel měnit
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo