Efekty Electro Harmonix
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Efekty Electro Harmonix
Právě, je to drahé a člověk to taky zapne jednou dvakrát za koncert.. Pak už to je moc :-/
Ten Sitar efekt se mi moc nelíbí, ale je to možná dáno tím, že jsem často slyšel a hrál na skutečný:)) Je šíleně syntetický.
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no tak jasný, nebude to jako předloha 
ale do takových věcí bych si to dokázal představit..
ale do takových věcí bych si to dokázal představit..
Tak jestli všechno dobře dopadne tak budu mít příští týden Superego doma:) Jsem docela zvědav na možnosti, v podstatě je to vylepšený freeze, který přidává docela dost možností. Poreferuji snad se s tím naučím zacházet natolik, aby to bylo uplatnitelné i na koncerty 
Ha už se docela těším.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Q-3o15rfvI#!
V tomhle videu předvede hodně možností. Ideálně vrazit do effect loopu multiefekt a už si jen hrát:)
Ha už se docela těším.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Q-3o15rfvI#!
V tomhle videu předvede hodně možností. Ideálně vrazit do effect loopu multiefekt a už si jen hrát:)
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 26.04.2013 16:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny 2 příspěvky
Důvod: Sloučeny 2 příspěvky
Furch Durango
Furch Durango
Kdyby ses toho chtěl zbavit, tak rovnou piš mně 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dobře:) Ale jak se tak dívám na ty dema tak se to asi nestane:D Jediné čeho se trochu bojím je spolehlivost, ale vzhledem k tomu, že teď patří superego mezi vlajkové lodě ehx tak si na tom dali snad záležet trochu více:)
Furch Durango
Furch Durango
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Určitě poreferuj, jestli stojí za to
)
POG2 + midi od Microdesignum
Šikovný konstruktér z CZ firmy Microdesignum dokázal vestavět midiport do POG2.
http://www.microdesignum.cz/Sluzby/Vest ... ch-aparatu
http://www.microdesignum.cz/Sluzby/Vest ... ch-aparatu
| Cruel YT | Cruel sptf
Tak Superego vypadá hodně parádně..spolu s Cathedral je na wishlistu.
Tak konečně mám super ego doma. První dojmy.
1)Oproti efektu freeze mnohem lepe řešený footswitch, nevydává tolik hluku a lépe se na něj šlape
2)Šíleně moc možností jak přetvářet zvuk, každý mod je v něčem specifický pro hračičky ideální.
3)Do fx loopu jsem připojil ehx pulsar a výsledek byl skvělý, když si podchytíte akord tak vám kromě harmonie vytváří super ego taky rytmus. Hodně zvědavý jsem jak se bude chovat s chorusem...
4)Možná je tím, že jsem ho zkoušel jen chvíli když bylo v práci volno
, ale je poměrně obtížné navolit hlasitost zachycených tonů, tak aby třeba nerušily solovou kytaru...No uvidím asi je to jen citlivější.
5)Někdo mi vyraboval mou krabičku a bohužel jsem neměl u super ega manuál...
6)Idální by bylo asi mít nějaký multiefekt navíc a dát ho do smyčky super ega...asi něco jako zoom ms 50...
1)Oproti efektu freeze mnohem lepe řešený footswitch, nevydává tolik hluku a lépe se na něj šlape
2)Šíleně moc možností jak přetvářet zvuk, každý mod je v něčem specifický pro hračičky ideální.
3)Do fx loopu jsem připojil ehx pulsar a výsledek byl skvělý, když si podchytíte akord tak vám kromě harmonie vytváří super ego taky rytmus. Hodně zvědavý jsem jak se bude chovat s chorusem...
4)Možná je tím, že jsem ho zkoušel jen chvíli když bylo v práci volno
5)Někdo mi vyraboval mou krabičku a bohužel jsem neměl u super ega manuál...
6)Idální by bylo asi mít nějaký multiefekt navíc a dát ho do smyčky super ega...asi něco jako zoom ms 50...
Furch Durango
Furch Durango
Zdravím, manuál jde přeci stáhnout ze stránek ehx.com
Naposledy upravil(a) noc33 dne 5.07.2013 15:46, celkem upraveno 1 x.
To já vím...ale já ho chtěl mít v krabičce:)) Už ho mám stažený. Jsem ten typ co si skladuje krabičky od efektů se všemi papíry a tohle mně mírně namíchlo. Nejspíš mám kus, který někdo vyzkoušel zjistil, že to není pro něj ale manuály si nechal doma:)) Ale je to blbost vím:)
No a abych jen nepsal blbosti...Další kdo je z rodiny ehx na řadě je Analogizer
)
No a abych jen nepsal blbosti...Další kdo je z rodiny ehx na řadě je Analogizer
Furch Durango
Furch Durango
To máme stejné, taky skladuji původní krabičky a manuály a pochopitelně mě naštve, když koupím nový kus za plnou cenu a něco tam chybí (stalo se mi u Way Huge Aqua puss, že tam nebyly ty připínací placky...). Podle mě je Analogizer celkem k ničemu (za ty peníze).
za penize? 
staci stahnout vysky a mas hned vintage jak poleno, muhehe.
ale proc nepodlehnout tak lakavemu pribehu....
staci stahnout vysky a mas hned vintage jak poleno, muhehe.
ale proc nepodlehnout tak lakavemu pribehu....
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Můžete to trochu více rozvést? Rád si nechám vymluvit kravinu 
Furch Durango
Furch Durango
Potýkám se u svého Small Clone s poměrně masivním volume dropem (ve smyčce. Když je přímo v cestě, drop je relativně v pohodě. Nechápu.) a vygooglil jsem tohle:
----------
Just in case somebody out there has a small clone with a volume drop out there,the fix couldnt be easier! There is one 10k resistor in the feedback loop of the 4558 chip.This resistor sets the overall volume at output. Lowered it to 2k2 and its just a hair above unity gain,no more volume drop!
----------
Nezkoušel to tu někdo?
----------
Just in case somebody out there has a small clone with a volume drop out there,the fix couldnt be easier! There is one 10k resistor in the feedback loop of the 4558 chip.This resistor sets the overall volume at output. Lowered it to 2k2 and its just a hair above unity gain,no more volume drop!
----------
Nezkoušel to tu někdo?
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- OndrejCvrk
Ty tam máš drop??? Já jsem se naopak setkal spíš s tím, že mi udělal small clone boost :O
Jo, a je natolik masivní, že je to ve smyčce nepoužitelné... protože mám vedle ještě delay a nepodařilo se mi nastavit navzájem mix smyčky, výstup delaye a výstup echa k sobě tak, aby hrály všechny požadované kombinace stejně nahlas.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Tak a máme tu docela zajímavou novinku....
http://www.ehx.com/products/hot-tubes-nano
Co na to říkáte? Já jsem teda na tenhle overdrive docela zvědav. Demo zatím není.
http://www.ehx.com/products/hot-tubes-nano
Co na to říkáte? Já jsem teda na tenhle overdrive docela zvědav. Demo zatím není.
Furch Durango
Furch Durango
Už delší dobu jsem přemýšlel nad tím, proč nemá EHX ve své nabídce i nějaký overdrive/dist. (kromě muffu a metal muffu). Zvědavý na něj jsem, snad bude trochu originální
.