ultra-přenosné stomp-boxové multiefekty

(Diskuse o MS-70CDR ZDE.)
Jenže M5 umožňuje jen jednu krabičku, nelze jich v 1 patchi kombinovat víc. A navíc je větší. Za výhodu považuju MIDI, tam mě jeho absence u ZOOMu docela mrzí, bylo by fajn mít možnost ovládání MIDI kontrolerem.dayslypper píše:Do přeplněného boardu už tu je nějaký čas Line 6 M5. A teď ten MS-100BT.
Jen MS-50G dokáže zastat aparát vč. simulace boxu, pro což je primárně určen. Nemá ani stereo vstup, takže na pedalboard nic moc.
Když bych měl předtím už jiný stereo efekt před ním. Třeba http://line6.com/mm4/. Já ho beru i dost jako hračku na doma, kde si stereo člověk může opravdu užít.Fořt píše:A propos - nač potřebuješ stereo vstup? Hlavně, že to má stereo výstup, ne?
Zatím nebude, nepřidali ani jednu simulaci, naopak tam jsou efekty, které v G3 nejsou (OptComp, Exciter, fCycle, MojoRolle, AutoPan, RtCloset)Elkesar píše:... začíná být tenhle efekt hodně moc zajímavy v podstatě bude mít efektovou výbavu zoomu G3
Mám teď doma půjčenou G3 a musím říct, že jedna z věcí, která mě hodně zklamala, je právě ladička. Srovnávat můžu s BR-80, oproti ní G3 ukazuje občas vyložené nesmysly (jinou strunu než hraju) a přesnost taky nic moc. Pozítří by mi měla dorazit MS-50G, tam prý je ta ladička lepší, tak uvidíme. Hlavně ale chci udělat srovnávací A/B test s G3 co se týče šumu u higain simulací (DZ a Alien), tam se bude lámat chleba jestli si ji nechám nebo půjde zpátky do obchodu.Fořt píše:Taky jsem takhle uvažoval, a nakonec se možná rozhodnu pro G3. Můžu totiž vyhodit ladičku, která je v G3 doufám dostatečně kvalitní.