Zavedení "hodnosti" Nedůvěryhodný žvanil

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět

Jste pro zavedení "hodnosti" Kecal?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

...EDGE...

Re: Zavedení "hodnosti" Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ...EDGE... »

A ja bych zas rekl, ze trosku jo. Je to takovy ten clovek, co se s prominutim nasere do kazde debaty o cemkoliv, zacne rozsevat nejaka moudra, co si z fleku vygoogluje (v lepsim pripade), a jakmile nekdo nesouhlasi, tak se vztekne a zacne slovni bitvu.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

...EDGE... píše:A ja bych zas rekl, ze trosku jo. Je to takovy ten clovek, co se s prominutim nasere do kazde debaty o cemkoliv, zacne rozsevat nejaka moudra, co si z fleku vygoogluje (v lepsim pripade), a jakmile nekdo nesouhlasi, tak se vztekne a zacne slovni bitvu.
Presne!
Nechapu, ze mu to jeste stale tolerujeme. Jeho plky jsou donebevolajici nestoudnosti, ktere mohou nezasvecene lidi pouze mystifikovat, coz je jediny cil tohoto pomateneho cloveka. :evil:
#Banhammer
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Pokud mohu přispět do debaty, tak všechno, co jsem kdy naplkal, vycházelo z mé osobní zkušenosti a mého temperamentu a postoji k věci. Google tam žádnou roli nehrál. Různost zkušeností a názorů ... a možnost jejich sdílení ... považuji za nejcennější věc, kterou nám compy a net daly. Proto jsem to pomáhal vytvářet. Tyto nesmiřitelné debaty vznikaly okamžitě po zasíťování lidí. Demilich nechť se koukne do archivů deset dvacet let starých, najde tam ty samé hádanice. První sítě byly zhruba před 35 lety, první větší před 25 lety. Lidé se nemění. Tak jim to odpusťte.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

martina72 píše:Proto jsem to pomáhal vytvářet.
Hlavně to neopomíjíš v každém druhém příspěvku zdůraznit. Měl by sis uvědomit, že pokud své vystupování na fóru nezměníš, budeš dále působit jako rudý hadr na býka a budeš se potýkat s odmítavými reakcemi. Je to na tobě.
lathur

Příspěvek od lathur »

martina72 píše:Pokud mohu přispět do debaty, tak všechno, co jsem kdy naplkal, vycházelo z mé osobní zkušenosti a mého temperamentu a postoji k věci. Google tam žádnou roli nehrál. Různost zkušeností a názorů ... a možnost jejich sdílení ... považuji za nejcennější věc, kterou nám compy a net daly. Proto jsem to pomáhal vytvářet. Tyto nesmiřitelné debaty vznikaly okamžitě po zasíťování lidí. Demilich nechť se koukne do archivů deset dvacet let starých, najde tam ty samé hádanice. První sítě byly zhruba před 35 lety, první větší před 25 lety. Lidé se nemění. Tak jim to odpusťte.
Tím chceš říct, že jsi byl důstojníkem US Army na postu ministerstva obrany kolem roku 1975? A co jste tenkrát používali...? JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Před 35 lety? V roce 1978? Fakt? V ČSSR? Kolik ti bylo?
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

lathur: toz tywoe prece ajfoun, ne!
Hodně budem někde...
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Nejde o to, kdo co kdy dělal. Ale o to, že jakmile byli lidé od klábosnic propojeni, děly se přesně tyto věci.

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Pánové (a dámy) nerad vyrušuji vaší volnou zábavu, ale prosím uvědomte si, že nejsme v UG.
Titul Nedůvěryhodný žvanil pro uživatele member/martina72/ se začal projednávat s vážnou tváří v moderátorské sekci.
lathur

Příspěvek od lathur »

Omlouvám se za vstup, nešlo by slevit z "Nedůvěryhodný žvanil" a zařídit třeba mezistupeň "Baron Prášil"? To by v tomto případě sedělo víc. JleT
P.S. já vím, že si někdy koledujeme všichni, někdo víc, někdo míň, ale mezistupeň by mohl být varováním pro nováčky i pro ty, co ihned startují. JleT
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Říkám si, zda na takové jelito ten Žvanil stačí. Co mi přijde stejně špatné jako jeho žvásty je to, že má potřebu na vše reagovat. Bude reagovat i se Žvanilem, sice to nebudou lidi brát vážně, ale spamovat bude pořád.
Vzhledem k tomu, že je vládce internetu, bude schopen Žvanila odpárat a přišít ho třeba Nerovi.
Ke koni přibyla výroba luků a šípů. Zaměstnán není již dvacet let, protože podobně jako tady to funguje i u potenciálních zaměstnavatelů, kteří mu nevěří jeho napráskaný životopis, který zabírá několik polic, od A až do Ž.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Hele, ty plešatej páprdo, kterej má taky dílnu a hraje taky 40 let ... nebudeš mi tady hájit. Ty mladý maj právo si to dělat po svym. My jim jen budeme zametat cestičky. Neb my sme ten svět posrali a oni ho budou vylepšovat. Tak to bylo dycinky a dycinky to tak bude. Akurát se ten svět vůbec nemění! :)

pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

klobasnik píše:...Bude reagovat i se Žvanilem, sice to nebudou lidi brát vážně, ale spamovat bude pořád....
:-) no ale přesně proto ten titul tady existuje. Od té chvíle se budeme všichni jen bavit, páč to už nikdo z nováčků nebude brát vážně. Teď tady to nebezpečí prostě je...

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
lathur

Příspěvek od lathur »

martina72 píše:Hele, ty plešatej páprdo, kterej má taky dílnu a hraje taky 40 let ... nebudeš mi tady hájit. Ty mladý maj právo si to dělat po svym. My jim jen budeme zametat cestičky. Neb my sme ten svět posrali a oni ho budou vylepšovat. Tak to bylo dycinky a dycinky to tak bude. Akurát se ten svět vůbec nemění! :)
Předpokládám, že ten "plešatý páprda" patřil mě, Neurážej a trochu se nad sebou zamysli. JleT
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

byl tam smajlík!!!! :)

Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Kdyby ti tu někdo začal nadávat a na konec dal smajlík, to by se ti líbilo? Rozhodně by se to nelíbilo modům, kteří by takového alibistu minimálně napomenuli. Husy jste spolu, předpokládám, nepásli, tudíž takové označení, byť myšleno v nadsázce, je proti pravidlům slušného chování i tohoto fóra.
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

martina72 píše:byl tam smajlík!!!! :)
Tím je všechno vyřešeno.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

martina72 píše:Hele, ty plešatej páprdo, kterej má taky dílnu a hraje taky 40 let ... nebudeš mi tady hájit. Ty mladý maj právo si to dělat po svym. My jim jen budeme zametat cestičky. Neb my sme ten svět posrali a oni ho budou vylepšovat. Tak to bylo dycinky a dycinky to tak bude. Akurát se ten svět vůbec nemění! :)
Tak a dost.
Je vidět, že moje víceméně prosba o čistotu tohoto téma se minula účinkem.
Lathur vznesl požadavek zcela v souladu s tématem a ty jsi použil osobní urážku. To je proti pravidlům tohoto fóra. Veřejně tě Martino/Honzo napomínám a upozorňuji tě, že v případě tvého dalšího porušení pravidel navrhnu administrátorovi a moderátorům dočasné (nebo trvalé) zamezení tvého přístupu na toto fórum.

P.S. jestli tam byl nebo nebyl smajlík je jedno. Řeš si to přes SZ a ne zde, ve veřejně viditelné části fóra. To se samozřejmě týká i UG, kde není místo pro osobní urážky.
lathur píše: nešlo by slevit z "Nedůvěryhodný žvanil" a zařídit třeba mezistupeň "Baron Prášil"? To by v tomto případě sedělo víc. JleT
Bohužel nešlo. Tento mezistupeň před banem bohatě stačí. Ještě víc by to zatížilo mederátory, kteří by museli vyhodnocovat podle nějakých měřítek, kdo je skoro žvanil a kdo úplný žvanil. To bychom tu mohli pak zavádět třeba moderátor čekatel, malý a velký odborník, skororádce...
Byl by v tom jen zmatek a zbytečná práce navíc. Ale o tom se tu už debaty vedly.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

lathur vypadá ouplně stejně jako já a jsme přibližně stejně staří a děláme přibližně to samé ... takže jsme si na roveň a mohu si z něj utahovat ... jako on ze mne ... smajl a ego v kapse stačí ...

Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ne, takhle to na světě opravdu nechodí.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“