Virtuální bubenická škola
Pravidla fóra
Re: Virtuální bubenická škola
Ahoj Martine, vítej, moc rádi Tě tu máme a moc rádi Tě budeme taky občas dotazovat
tedy...jestli budeš ochotný sem občas přijít 
na projekt Virtuální bubenická škola jsem tedy fakt zvědavej
na projekt Virtuální bubenická škola jsem tedy fakt zvědavej
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Zdravím kolegu v našem oboru, tentokrát přímo mistra bicích nástrojů!! 
Copak že si k nám našel cestu?? kajda zalobovala???
Copak že si k nám našel cestu?? kajda zalobovala???
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
V tomhle já prsty vůbec nemámMonikad píše:Copak že si k nám našel cestu?? kajda zalobovala???
A ta škola bude skvělý počin!!!
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
tak tomu určitě věřím, mám od Martina všechny školy co vydal a musím přiznat že s těmito školami pracuji nejvíce ze všech.Kajda píše:...
-
Medák
- Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
- Kontaktovat uživatele:
Těším se!
- Monikad
- Rádce
Kajda píše: V tomhle já prsty vůbec nemám
To první... no dejme tomu
To druhé... jasně to je SUPER!! Taky se chystám si některé lekce zakoupit!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Tak co, už jste tam alespoň zaregistrovaní? 
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Ano já jsem již zaregistrován. Teď se chystám zvolit témata.
Veškeré své úsilí vynakládám na to, aby nikdo nepoznal, že nic neumím.- Marně!
jj, reg ano, dál jsem na tom jako BasspetrKajda píše:Tak co, už jste tam alespoň zaregistrovaní?
-
Martin Vajgl
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Už si někdo koupil ten jeden seriál za 99Kč?
Jak je to proboha dlouhý? Každý se snaží vydělat,kde jen může..
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Kolik lidí si koupilo seriál, to nevím. Určitě ale vím, že si jich brzy koupím několik, určitě se neztratí,když si postupně pořídím vše, co pan Vajgl připravuje.
Necibici, mně to připada, že reaguješ, jako kdyby nám tady něco nabízel nějaký pobuda. Ale TAK TO NENÍ.
Navíc si myslím, že je to od pana Vajgla služba pro nás, kteří se o ten buben zajímáme. Cena mi připadá velmi příznivá. Ani ve snu by mě nepadlo hledat za tím neseriózní obchod. Naopak, za příjemný peníz získám, informace, inspiraci, a když k tomu dám píli, tak i dovednosti. To vše zúročím při svém hraní, za které dostávám taky docela slušně zaplaceno. Takže pane Necibici, nemyslím si, že pan Vajgl se snaží vydělat kde může, a le dává nám pomůcky k tomu, abychom si my bubeníci vydělali někde jinde.
Necibici, mně to připada, že reaguješ, jako kdyby nám tady něco nabízel nějaký pobuda. Ale TAK TO NENÍ.
Navíc si myslím, že je to od pana Vajgla služba pro nás, kteří se o ten buben zajímáme. Cena mi připadá velmi příznivá. Ani ve snu by mě nepadlo hledat za tím neseriózní obchod. Naopak, za příjemný peníz získám, informace, inspiraci, a když k tomu dám píli, tak i dovednosti. To vše zúročím při svém hraní, za které dostávám taky docela slušně zaplaceno. Takže pane Necibici, nemyslím si, že pan Vajgl se snaží vydělat kde může, a le dává nám pomůcky k tomu, abychom si my bubeníci vydělali někde jinde.
- Monikad
- Rádce
Myslím že Martinovi Vajglovi docela dost křivdíš! Ač si tahle škola získala značný počet příznivců od první chvíle, tak žádný velký balík to dokupy nehodí a když odečteš náklady tak to fakt nebude na vilu nebo novou jachtu!!necibici píše:Už si někdo koupil ten jeden seriál za 99Kč?
Martin je v dobrým smyslu toho slova blázen do bubnů a všeho kolem a každého z nás má rozhodně co naučit. myslím že třeba kolegyňka Kajda, jako martinova žačka, může potvrdit!
-
Medák
- Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
- Kontaktovat uživatele:
To Necibici :Nemůžeš chtít všechno zadarmo! Když si koupíš DVD, tak Tě to taky něco stojí. Tahle nabídka se mi zdá hodně férová. I ve světě existují podobné virtuální školy, které jsou placené. Vidím to jako přínos hlavně pro ty, kteří nechtějí/nemají možnost mít vlastního učitele.
- necibici
- Moderátor
Nic jinýho jsem nečekal(toť i mé příjmení),všichni mne budete pranýřovat za mou opovážlivost kazit vám radost,ale nikdo mi neodpověděl na otázku,jestli už si to někdo koupil a jak je to dlouhý 
Já Tě nepranýřuji. Jen se mi nelíbí tato věta: "Každý se snaží vydělat, kde jen může."
A jak je to dlouhý, to zjitíš velmi rychle za 99,-Kč.
A jak je to dlouhý, to zjitíš velmi rychle za 99,-Kč.
to není pravda, zjistíš to po bezplatné registraci
- necibici
- Moderátor
A je to tady,virtuální škola asi moc nevydělala,tak snad novej kšeft s Olympicem..
S bráchou jsme na nich vyrostli od legendární "Ulice",tak se na tu novou desku "Prší" docela těšim.
S bráchou jsme na nich vyrostli od legendární "Ulice",tak se na tu novou desku "Prší" docela těšim.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Necekal bych, ze neco takoveho bude vydelavat zavratny prachy. Dejme tomu, stovka lidi se rozhodne koupit dve lekce. To mame 100 * 99 * 2 = 19800... to je tak mozna dobrej jednorazovej privydelek, ne neco, cim by se mohl clovek soustavne zivit 
Hodně budem někde...