Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Nero »

Otevřelo se hlasování mezi moderátory. Nicméně koukám, že tu máme minimálně +3 hlasy "pro" za uživatele.
Tomu se prosím říká "ponechat volný průběh", jak martina72 žádal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

A nešlo by ještě založit veřejnou anketu pro uživatele? :)
edit:
Uživateli martina72 byla udělena hodnost Žvanila s 3měsíční zkušební dobou. Zároveň byl varován před banem v případě množících se nekonstruktivních OT příspěvků či urážení nebo napadání ostatních uživatelů.
minimálně půlku podmínek k udělení banu splnil více než dostatečně...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Hele, Rocky, asi před 20 minutama jsem tohle mezi mody nadhodil, nicméně jsme se shodli, že radši zanecháme standardní postup, abychom ještě nebyli obviněni z neférového jednání :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Na tom není nic nefér. Když sem chce chodit a přispívat, ať dodržuje pravidla stejně, jako ostatní slušní uživatelé. Dělá si tady z toho ego-masturbační fórum. Já jsem dostal dvoutýdenní ban za mnohem menší prohřešky. On tady mystifikuje a tahá za nos X lidí a moderátoři se ještě bojí, aby nebyli obviněni z neférového jednání? To sis doufám dělal srandu.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

my kluci muzikantský radši hrajem ...

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

MejlaSN píše:
Rocky_MK píše:Žádám trvalý ban pro uživatele martina72. Udělat s ním krátký proces jako s jazzymem. Přestává mě bavit to, že ať kliknu na téměř kterékoli téma, které mám v "zobrazit vaše příspěvky", tak tam najdu sáhodlouhou OT diskusi s tím velkohubým trollem.
Já jsem naprosto stejného názoru.
Ano prosim...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Rocky_MK píše:Na tom není nic nefér. Když sem chce chodit a přispívat, ať dodržuje pravidla stejně, jako ostatní slušní uživatelé. Dělá si tady z toho ego-masturbační fórum. Já jsem dostal dvoutýdenní ban za mnohem menší prohřešky. On tady mystifikuje a tahá za nos X lidí a moderátoři se ještě bojí, aby nebyli obviněni z neférového jednání? To sis doufám dělal srandu.
To není o tom, že se někdo bojí... Takhle jen počkám, až mi přítomní modi připíšou své jméno do patříčného hlasování a je vymalováno. Anketa mezi lidmi by to celé jen prodlužovala a měla by rozhodně více nejistý výsledek než naše hlasování.

O banech prostě hlasují modi, tahat do toho uživatele je nestandardní a není k tomu důvod.

PetrPeter 1975 - 2008
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Nero píše:Anketa mezi lidmi by to celé jen prodlužovala a měla by rozhodně více nejistý výsledek než naše hlasování.
O tom pochybuji - naopak by to to celé jen urychlilo. Ale vaše věc ;-)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

O jistotě rozhodnutí nepochybuj, protože znám názor všech aktivních modů. Narozdíl od názoru uživatelů, z nichž někteří tu byli už i proti udělení Žvanila. :wink:

Délka - je to otázkou pár desítek minut / několika málo hodin. Jsem přesvědčen, že dnes večer budu ohlašovat dva bany, jeden už byl schválen dopoledne. V otázce je pouze jejich délka.

PetrPeter 1975 - 2008
grock

Příspěvek od grock »

Já dlouho k tomuto mlčel, tak snad můžu můj názor :
1. oproti martině byl jazzym nešťastníkem, který se v tom trochu motal a když pak se snažil o vtip, trefil se zrovna do období moderátorů-nových aktivních košťat a šel z kola ven raz-dva. Pokud by teď někdo váhal s banem u martiny, měl by se jazzymu omluvit..U martiny je ZLÝ ÚMYSL zřejmý a to je podle mě podstatný rozdíl.
2. Zesvětlení příspěvků žvanilů by podle mě byla dobrá cesta, to by snad mohlo vadit JIM.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

K bodu 1 jen dodám, že jazzym to neodnesl kvůli novým modům - prvně byl banován už loni v září, kdy tu byl tým ve zcela jiném složení, byl banován 3x jako jazzym, pak se reinkarnoval jako ricardo a byl jen tolerován do té doby, než to s tím pošťuchováním přehnal. Trvalý ban pak dostal kvůli tomu, že se znovu vrátil pod jiným nickem a pouze se agresivně navážel do všech kolem.

K bodu 2 jen to, že příspěvek zesvětlit nemůžu, pracovat lze s barvou nicku a případně obrázky pod ním.

PetrPeter 1975 - 2008
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Já tě nevím, mě Martina připadá jako Brouk pytlík co si hraje na Ferdu mravence. Ale Jazzymovo přistup mi přeci jenom připadal arogantnější, tím se ale Martina nezastávám.
A co jsem koukal tak nováčci nepoznají to že kecá blbosti i přes to že má titul Žvanila...rozhodně se to musí nějak zvýraznit.

Akorát by mě zajímalo kdo bude ten druhej u koho se očekává Ban..
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

KIWI píše:
MejlaSN píše:
Rocky_MK píše:Žádám trvalý ban pro uživatele martina72. Udělat s ním krátký proces jako s jazzymem. Přestává mě bavit to, že ať kliknu na téměř kterékoli téma, které mám v "zobrazit vaše příspěvky", tak tam najdu sáhodlouhou OT diskusi s tím velkohubým trollem.
Já jsem naprosto stejného názoru.
Ano prosim...
Přidávím se, taky mě to poměrně otravuje.. Vím dopředu, že je to o ničem tak přeskakuju očima automaticky - ale i tak, přirovnal bych to k reklamám mezi textem na stránce.

Kdyby sem tam nahodil tak ok, ale je to zaspamované strašně...
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tato záležitost je vyřešena, viz Oznámení.

PetrPeter 1975 - 2008
filo01

Příspěvek od filo01 »

Taky děkuji.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Já se přiznám, že jsem se jeho příspěvky docela bavil, je to docela fajn zpestření, mít tu takovýho všeuměla...všichni ví, že to nemůže myslet vážně a ještě si z něj člověk může vystřelit :D Mohla by se z něj stát taková ikonka hudebního fóra, stejně jako Cimrman je ikonou českého národa, já už jsem to jednou někam přispíval, že v tom nevidim rozdíl:

:D
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

DJ Murano píše:...všichni ví, že to nemůže myslet vážně...
Bohužel, ne všichni. Hlavně nováčci si to nemusí uvědomit a těžko se jim rozliší blábol od hodnotné informace. A dříve než někdo v tématu přispěje s informací opravnou nebo zcela vyvracující tu od martina72, tak už může být nováček v tahu s tím, že má správnou informaci.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Všeho moc škodí. A tohohle opravdu už moc bylo.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“