AmpliTube 3 problem

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: AmpliTube 3 problem

Příspěvek od pavlii »

Škoda - upřímně řečeno se kolikrát není ani čemu divit. Na druhou stranu je možná dobře, že se na to hlavně jukneš sám a někdy později sem potom přijdeš s dotazem, který už bude nejen zajímavější (čili nebude to dotaz na zcela základní věc), ale bude i terminologicky správný.

V každém případě pokud budu vědět, tak poradím 8)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Já teda s AT3 nikdy nenahrával, protože jsem to jednak nepochopil a jednak (stejně jako ty) nevim co s tim a jak to uložit. Takže řešení je takový, že si pořiď nějakej nahrávací program, co by zvládl VST pluginy (amplitube je jak samostatná aplikace, tak plugin, to se zvolí při instalaci). Jeden takovej program je Wavosaur, a nebo pokud to myslíš trochu vážně, tak Reaper, Cubase,... :wink: Sice pak to amplitube bude žrát trochu víc a pokud máš něco slabšího tak asi budeš nucen trochu snížit kvalitu simulace toho AT, ale ve výsledku to jednak není moc znát a jednak ta práce je o 100% pohodlnější
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
pepek
Bandzone: www.bandzone.cz/ametist

Příspěvek od pepek »

díky za info,jsem rád,že nejsem sám,kterej si občas neví rady:-) už jsem problém vyřešil..
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“