Alice Cooper - Poison

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
DaveMurray

Alice Cooper - Poison

Příspěvek od DaveMurray »

Ahoj :D Já jsem se díval na videa, a tam nějaký kluk hraje Poison na akustiku, a to i s melodií zpěvu a tak. Fascinující.

A chtěl jsem to taky zahrát. Ale všiml jsem si, že mi nenapíše, jak, protože už se ho tam někdo ptal, a on napsal, že taby nedělá.

Tak jsem si to otaboval sám :D Ale mám to blbě. Mohl by si někdo, prosím, poslechnout tu píseň v GP a povědět, co tam mám špatně, a jak bych to měl vylepšit? Nemá to být stejně jako v tom videu, ale aspoň že jako přibližně, aby tam nebyly nějaké trapné chyby. Děkuji :oops:
Přílohy
poison acoustic by me.zip
lol
(1.21 KiB) Staženo 178 x
Bejk
Moderátor

Re: Alice Cooper - Poison

Příspěvek od Bejk »

Zběžně jsem si to poslechl a chybu jsem nezaznamenal. Celkem mi to i sedí a obdivuju tě za to. Já bych na to neměl nervy psát to do GP (možná proto, že to moc neumím :D ).
Brnkal

Příspěvek od Brnkal »

Možná se pletu, protože tu originální skladbu moc neznám, ale zdá se mi, že v taktu 23 by mělo být něco jiného ...

Jinak smekám, je to moc pěkná práce a fajn nápad! :)
del

Příspěvek od del »

Ty jo, to je fakt pěkný...
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Ahojek, všem děkuji velmi za reakce! Já teda neumím psát v GP, jen píšu čísla, kde mačkám struny xD To s tím třiadvacátým taktem mne taky napadlo, když se to pustí, vždy mne to v tom místě zasáhne, jako kopanec, ale vůbec nevím, co by tam místo toho, co tam je, mohlo být. A hlavně ani nevím, jestli to tak blbě zní kvůli tomu prvnímu souzvuku tónů, co je ve 23. taktu, nebo kvůli tomu druhému, případně kvůli oběma. Kdybyste věděli, co tam jde zahrát místo toho lepší, tak ještě když tak povězte :D A jinak taky ještě pořád hledám nějaké tóny od půlky taktu 28 do konce písně, aby tam nebyly jen oktávy, ale taky se mi tam mezi to nehodí nic, co by znělo dobře, nebo to šlo rukou zmáčknout :D Díky moc všem za pomoc a za podporu 8) hmm
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“