přes léto mám nějakou tu brigádu a rozhodl jsem za vydělané peníze koupit lepší novou akustiku. Doteď jsem hrál a stále vlastně ještě hraju na Cort AD810, nicméně říkal jsem si, že by to chtělo nějakej polomasiv tak jsem tak nějak hledal a zalíbily se mi tyto kytary -
Yamaha série FG - (bohužel dostupnost v ČR je horší, ale tyhle vypadají opravdu pěkně)
Yamaha FG730S
Yamaha FG700S
pak se mi zalíbili nějaké Washburny ze série WD -
Washburn WD15S
Washburn WD20S
Washburn WD25S
taky se mi líbí tenhle Epiphone -
Epiphone EJ200
Pokud by jste měl ještě někdo nějaké jiné návrhy (např. nějakej ten Cort ze série Earth, ale vyšší model), klidně něco navrhněte, cenový stop jsem si dal 10 000 ,-.
Je mi samozřejmě jasné, že mi nikdo neřekne jaká kytara je nejlepší, protože je to čistě subjektivní záležitost, jde mi spíše o to, aby mi někdo řekl svůj názor, ještě lépe pokud na tu kytaru hrál, já se chystám koncem prázdnin do Prahy, kde si je vyzkoušim, nicméně některé kytary mají v tom obchodě a některé v tom a prostě se mi nechce jezdit po celé Praze, tak se spíše tak ptát, abych věděl na které se mám zaměřit.
Díky všem za názory
PS: Ještě bych měl dodat, že nejradši hraju blues a rock - unplugged verze. Fingerstyle taky moc nehraju.