kombo kolem 6000,-
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: kombo kolem 6000,-
Vyzkoušej pokud můžeš a uslyšíš sám jestli vyhovuje.. Vyloženě špatný aparát to rozhodně nebude:)
To udělám
Hledal jsem odpovědi i jinde, bez uspokojivého výsledku. Tak prosím, omluv moji neschopnost.
Nevíš kolik cca stojí ty rolandy(bazar)? A jaký je ,krom výkonu, mezi nimi rozdíl?Nero píše:Nebo třeba velká Roland Cube (60 / 80)...
Hledal jsem odpovědi i jinde, bez uspokojivého výsledku. Tak prosím, omluv moji neschopnost.
Nevím, co myslíš uspokojivým výsledkem, ale zkus se zaměřit na odkazy
Roland Cube 60 vs 80x - Jazz Guitar Online
roland cube 60 vs roland cube 80 - Telecaster Guitar Forum
u mě byly buď první a druhý nebo druhý a třetí
https://www.google.cz/#sclient=psy-ab&q ... 6&bih=1139
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Maj ingliš is nat gud inaf.filo01 píše:Nevím, co myslíš uspokojivým výsledkem, ale zkus se zaměřit na odkazy
Só jů ken jůs gůgl translator end vlastní mozek
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Zjistil sem že většina z nich srovnává pouze roland cube 60 s 80x(kdy 60 má navrch) ale ne s 80XL ...
Kdo by vyhrál v souboji = roland cube 60 vs 80XL?
(a prosím žádné povyšování jen proto že sem hlůpý jak puk)
Kdo by vyhrál v souboji = roland cube 60 vs 80XL?
(a prosím žádné povyšování jen proto že sem hlůpý jak puk)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Stojí zhruba ty peníze, co jsou uvedeny v názvu threadu, plus minus, záleží na nabídce. Rozdíl je ve výkonu a výbavě - 80XL je novější, má looper, funkci solo, takýe je v podstatě 3kanál. Vygoogli si aspon obrázky a uvidíš na ovladacím panelu, jak se liší.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
děkuji za odpověď... stejně se načekám celou věčnost než se jedno z nich objeví na bazaru. 
Tak jsem hodil na hudebnibazar inzerát "koupím Roland cube 60" a pak ještě jeden s Roland cube 80XL... a dnes se mi ozval na oba týpek:
am Andres from Sweden, Still Interested in Buying this items and i have for sales in good condition, And good price is OK,if You are still interested let me know, And i will be back to You with pics and details.thanks
Regards
Andres
Co si o tom myslíte?
am Andres from Sweden, Still Interested in Buying this items and i have for sales in good condition, And good price is OK,if You are still interested let me know, And i will be back to You with pics and details.thanks
Regards
Andres
Co si o tom myslíte?
Nigérie. Neodpovídat.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Ale je to škoda, konečně se někdo ozval 
Tak odpovídat mu můžeš, aspoň bude sranda...
pokud ti tím nevznikne riziko nějakého viru (i když nevím jak)...
jinak už jen vzhledem k tomu, že ti na český inzerát napsal Švéd, tak to asi nebude to pravé ořechové
jinak už jen vzhledem k tomu, že ti na český inzerát napsal Švéd, tak to asi nebude to pravé ořechové
už se mi to zdá hloupé to zase otevírat, ale nemůžu si pomoct
mám 2 nabídky: Roland Cube 60 a Crate v50 za stejnou cenu=5500,-
Které si mám vybrat? (rekapitulace: chci kombo do zkušebny,na koncerty, hrajme pop-rock a indie rock,)
BTW: dočetl jsem se že ten roland má acoustic sim., to crate ničím takovým nedisponuje že?
mám 2 nabídky: Roland Cube 60 a Crate v50 za stejnou cenu=5500,-
Které si mám vybrat? (rekapitulace: chci kombo do zkušebny,na koncerty, hrajme pop-rock a indie rock,)
BTW: dočetl jsem se že ten roland má acoustic sim., to crate ničím takovým nedisponuje že?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
To sice ne, ale je to celolampa která nemá problém bez další aparatury utáhnout i větší prostory.. Přímo s 60w rolandem zkušenosti nemám, ale myslím si, že ne vždy bude ten výkon stačit
Usmlouvat malou slevu a vzít Crate. Pokud nepotřebuješ milion zvuků a víš co chceš (indie a spol) tak je obyč celolampa rozhodně lepší volba než lepší simulace.
Dám tedy na vás...
a ještě bych se chtěl zeptat, jakou krabku bych měl dokoupit za rozumnou cenu na ten můj indie? V krabkách se vůbec nevyznám :-/
a ještě bych se chtěl zeptat, jakou krabku bych měl dokoupit za rozumnou cenu na ten můj indie? V krabkách se vůbec nevyznám :-/
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Kup kombo, hraj, a pak zjistíš co ti chybí.. Pokud nějaké zkreslení, tak těch je fakt plno.. Ibanez TS, boss OD, boss SD, proco RAT... Je toho hodně
tak už ho mám doma, moje kytara je celkem sh*t ale když jsem si pohrál se snímači tak ten čistý kanál je vážně pěkný, zato ten zkreslený je fakt trochu nemastný, neslaný,.. ze začátku mi to moc nepřišlo, protože jsem zvyklí na strašné komba, ale když jsem to porovnal s kámošovým kombem, tak mi ten jeho zkreslený přišel mnohem lepší, ještě se to furt snažím vyladit, ale nejspíš krabku pořizovat budu... teď ještě jakou...McKozias píše:Kup kombo, hraj, a pak zjistíš co ti chybí.. Pokud nějaké zkreslení, tak těch je fakt plno.. Ibanez TS, boss OD, boss SD, proco RAT... Je toho hodně
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Jasný:) nó já k němu používal blackstar HT dual a bylo to dost dobré(samotný efekt umí dost různých zvuků)
Chce to zkoušet, jinak to nepůjde..
A ktomu zkreslenému.. Taky jsem ho moc nemusel, ale když jsem po nějaké době hrál trochu lépe a měl i lepší kytaru, vůbec už mi nepřišel tak tragický.. Ale s krabičkou z toho vyždímáš daleko více, to je pravda.. Mrkni na ty blackstary, raty, bosse...ehx.. Vlastně na všechny.. Jaký zvuk od toho tak čekáš?
Kdyžtak pokračuj v sekci efektů..
Chce to zkoušet, jinak to nepůjde..
A ktomu zkreslenému.. Taky jsem ho moc nemusel, ale když jsem po nějaké době hrál trochu lépe a měl i lepší kytaru, vůbec už mi nepřišel tak tragický.. Ale s krabičkou z toho vyždímáš daleko více, to je pravda.. Mrkni na ty blackstary, raty, bosse...ehx.. Vlastně na všechny.. Jaký zvuk od toho tak čekáš?
Kdyžtak pokračuj v sekci efektů..