Chci se vás zeptat jestli existuje nějakej zaručenej způsob jak se naučit sola ... Nevim proč ale pořád mi to nejde do hlavy baví mě to hrát , ale asi sem moc vyhulená palice na to abych se to naučil ... Neznáte nějakej zaručenej způsob jak se to naučit ? Třeba po částech nebo jak ---...(Další z těch otravných témat odemně
Hraní sol
Pravidla fóra
Hraní sol
Čawes .
Chci se vás zeptat jestli existuje nějakej zaručenej způsob jak se naučit sola ... Nevim proč ale pořád mi to nejde do hlavy baví mě to hrát , ale asi sem moc vyhulená palice na to abych se to naučil ... Neznáte nějakej zaručenej způsob jak se to naučit ? Třeba po částech nebo jak ---...(Další z těch otravných témat odemně
)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Absolutně nechápu ale to je jedno ja zustanu u vjech starejch tabulatoru .. když sem s enaučil erupci vod halena přes taby tag to snad pujde i s ostatnima solama .. mimochodem zahrajete tady někdo solo ze sweet child o mine ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- the_nameless
toto je pravda....pentatonika je pro to to dost dobra....a kdyz se ji naucis zahrat tak ze pri tom budes moct soulozit a jeste psat sms najednou tak to pak postupne pujde lip a lip....jen se sni nauc trochu pohrat....pouzivat ruzny pull ofy a hammeringi...a pak je budes valet....ale tech stupnic je mrte.....hl. i pentatonika ma spoustu odvetvi bo jak bych to rekl.....Marko007 píše:zkus hledat takovejch topiců je tady požehnaně dost zkus hledat třeba pentatonika atd
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
je to souložit (původně vulgární slovo) 
Upravil: Red Bull Zas to nehrot
M***t není až tag špatný slovo ale třeba ****** Cenzura Red Bull hlava to je už horší ?? Že by ban
:D:D ?
Upravil: Red Bull Zas to nehrot
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to nehrotim jen opravuju vulgarismy...
Kodex uživatelů tu není jen tak pro tvé pobavení. http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=5038 přečti si ho bod první porušuješ
Kodex uživatelů tu není jen tak pro tvé pobavení. http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=5038 přečti si ho bod první porušuješ
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
HEle vec me tady "prudí" zeptám se vás co pomuže mímu "blbýmu" hraní vy řeknete nauč se penta něco ale kde to mám vzít našel sem tu odkaz na nějakou pičičandu ale jak se to mám naučit když tam vidim jenom nějakej pražec a na tom 150 písmen dpč ... sorry als em choleryk nemužu za to každyho bych poslal "někam" sry všem za to že sem se sem registroval .. .

- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně než pentantoniku bych ti doporučil klasické stupnice C D E F G A H C
to si na hmatníku najdeš ne?
"MOJO" kills modern music...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.pixy.cz/apps/stupnice/index.html?E-H-G-D-A-E
a tady v tom je ta stupnice vždycky vypsaná takže se nemůžeš netrefit.
A neříkej že když zadáš do googlu něco jako "pentatonic scale tab" tak že to nic nenajde
a tady v tom je ta stupnice vždycky vypsaná takže se nemůžeš netrefit.
A neříkej že když zadáš do googlu něco jako "pentatonic scale tab" tak že to nic nenajde
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
jenom tony pentatoniky ti sedi vzdycky dobre, kdyz mas dobrou toninu, ale u klasickych stupnic nekdy nektery ton "zaskripe", proste to chce ziskat cit nebo se naucit teorii a podle ni vedet, co tam ted pasuje.Red Bull píše:Já osobně než pentantoniku bych ti doporučil klasické stupnice C D E F G A H Cto si na hmatníku najdeš ne?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
TAg to je hustý hraju si tady vesel wanastovky a halena zvláámto ale neznám základ ani ty "pitomý" akordy
Tag to je mazec vy tu pro mě mluvíte čínsky tvl ... nice van halen without chords xD to je moc
- the_nameless
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Je protože ne nebothe_nameless píše:jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....
Sory nechal jsem se unést ale bije to do očí.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ze je krestan neznamena ze musi psat spisovne .. myslim scytheraJoey píše:Je protože ne nebothe_nameless píše:jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....![]()
![]()
![]()
copak to nikdo nechápe sakra už pije mi to krev a tipl bych si že Scytherovi též
![]()
Sory nechal jsem se unést ale bije to do očí.