Ten Vox AC4TV je pěknej to jo, ale ten master volume, to je hrozná bída se mnou já vim
Kombo na doma - LAMPA
Pravidla fóra
Re: Kombo na doma - LAMPA
Na ten Ibanez TSA15H jsem koukal tvářil se zajímavě jakože, ale nějak nic žádná jiskra mezi náma neproběhla
navíc tubescreamer mám doma (ale na tranzistoru to neni až tak super no...), ale jako jo no tak asi by se taky dal porvat, ale nevím mě se prostě nezalíbil...
Ten Vox AC4TV je pěknej to jo, ale ten master volume, to je hrozná bída se mnou já vim
Epiphone Les Paul LP100, Squier Vintage Modified 51' Strat, Vox AC4TV, EHX English Muff'n, EHX Big Muff, Danelectro Daddy Overdrive, Danelectro Cool Cat, Danelectro Fab Tone, Behringer Vintage Time Machine
OD nebo dist.
[/quote]
Jsem udělal blbost, že jsme dědu donutil jít na ušní...Původně mu nevadilo ani těch 15W v 11 v noci...Ale když mu ty uši profoukli, tak už mě nechválí i za těch 5W
Ale tu lampičku mám rád
Na doma pořád hodně hlasitá potvora, i těch 5 WMarek0090 píše:Já bych pro změnu mohl doporučit takovou trochu jinou variantu a sice: Ibanez TSA15H
15W lampa, která lze ztlumit na 5W (ideální na doma)
Jsem udělal blbost, že jsme dědu donutil jít na ušní...Původně mu nevadilo ani těch 15W v 11 v noci...Ale když mu ty uši profoukli, tak už mě nechválí i za těch 5W
Ale tu lampičku mám rád
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
No master volume tam je v podobě toho přepínání výkonu..IgyMM píše:Na ten Ibanez TSA15H jsem koukal tvářil se zajímavě jakože, ale nějak nic žádná jiskra mezi náma neproběhlanavíc tubescreamer mám doma (ale na tranzistoru to neni až tak super no...), ale jako jo no tak asi by se taky dal porvat, ale nevím mě se prostě nezalíbil...
Co ti na tom přepínání výkonu vlastně vadí? Nijak zle to nemyslím, jen se ptám.IgyMM píše:Ten Vox AC4TV je pěknej to jo, ale ten master volume, to je hrozná bída se mnou já vim
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Tak teď nevím jestli označuju věc co myslím správným termínem (když tak se omlouvám), ale myslím to, že ten Vox AC4TV má na volume a gain jeden potenciometr s tím, že při přidávání hlasitosti se přidává zároveň i gain, označuju to správně nebo je to něco jinýho? Teď nevím z toho co jsem četl v sekci ovladačů jsem si to tak zafikcoval
opravte mě když tak.
Epiphone Les Paul LP100, Squier Vintage Modified 51' Strat, Vox AC4TV, EHX English Muff'n, EHX Big Muff, Danelectro Daddy Overdrive, Danelectro Cool Cat, Danelectro Fab Tone, Behringer Vintage Time Machine
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Není to gain+volume, ale jen volume. S tím, že jako lampa ve třídě A u něj platí, že čím vyšší hlasitost, tím více kreslí.
Vyzkoušej Blackheart a nebo možná spíše Laney CUB, na ten čistej a lehce nakreslenej mi přijdou zajímavé. Blackstar mi přijde jako blbost při požadavku na čistější zvuk, Night train je zase dražší věc (ale požadavky by určitě splnil).
Tak jsem teď přijel z kytarcz a zkoušel tam Lil NIght Train, Blackstar a ten Laney Cub10 jednoznačně vyhrál Night Train, Blackstar se mi na poslech nelíbil vůbec a ten Laney Cub10 nezněl špatně, ale nebylo to úplně ono mi přišlo...
Jen škoda, že tam neměli ten Orange Micro Terror do toho vkládám ještě taky nějaké naděje a zrovna dneska ho z Děkanky někdo vykoupil
no nic mám čas ještě týden na výběr a tak ho doufám ještě někde stihnu ozkoušet, popřípadě beru Lil Night Train, ten si myslím, že se za ty prachy fakt vyplatí.
Co mi řeknete na ten Orange Micro Terror? (Ano četl jsem ten jeden tread o něm, ale pokud máte někdo ještě nějaký poznatek nebo srovnání sem s ním, jinak prodavač v kytarách mi řekl, že ten Orange nebrat, ale zvukově z youtube se mi poměrně líbil, chce to zkoušku no...)
Jen škoda, že tam neměli ten Orange Micro Terror do toho vkládám ještě taky nějaké naděje a zrovna dneska ho z Děkanky někdo vykoupil
Co mi řeknete na ten Orange Micro Terror? (Ano četl jsem ten jeden tread o něm, ale pokud máte někdo ještě nějaký poznatek nebo srovnání sem s ním, jinak prodavač v kytarách mi řekl, že ten Orange nebrat, ale zvukově z youtube se mi poměrně líbil, chce to zkoušku no...)
Orange mi nepřijde nějak zvlášť zvukově zajímavý a pochybuji, že by v porovnání s night trainem vyhrál (co se týče toho čistého). Pokud máš k dispozici peníze a líbil se ti Night train tak bych se vůbec nerozmýšlel.
Tak jelikož jsem se nemoch rozhodnout a jelikož jsem ho chytil se slevou 19%, tak jsem nakonec pořídil ten Vox AC4TV a jsem spokojen
hlasitý je to dost a když si stim člověk pohraje tak se z toho dá dostat i pěknej čistej zvuk, takže chci poděkovat za tip a omluvit se za moje žvásty. Díky díky.
Ať slouží
.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vítej do televizního klubu
.
Já už ho nějaký pátek mám a zvukově mě baví čím dál víc.
Já už ho nějaký pátek mám a zvukově mě baví čím dál víc.
Ten desing mě naprosto dostává
mám rád takovýhle vintage retro věci, na 4W to docela řve (aspoň mi to tak přijde), vypadá to že pojedu na čtvrtinku wattu, škoda, že bydlim v bytovce

- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, i těch 1/4W je na doma víc než dostatečných a na zkreslení musím mít krabku, abych nevytáčel volume za hranici dobrých sousedských vztahů
. Na 4W přepínám, pokud chci krystalově čistý zvuk.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Gatuluji, ať sloužíIgyMM píše:Tak jelikož jsem se nemoch rozhodnout a jelikož jsem ho chytil se slevou 19%, tak jsem nakonec pořídil ten Vox AC4TV a jsem spokojenhlasitý je to dost a když si stim člověk pohraje tak se z toho dá dostat i pěknej čistej zvuk, takže chci poděkovat za tip a omluvit se za moje žvásty. Díky díky.
Tak ať hraje! 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Hraje parádně můžu ho jen doporučit! Jen škoda, že se válí na zemi, ale nicméně už se i na tomhle pracuje - stavim mu stojan na míru (jsem domácí kutil
), tak doufám, že to bude ještě fajnovější!
Zdravím, já jsem taky nechtěl rozvibrovat podlahu v celým bytě a skvěle to vyřešila stolička z Ikea http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10225589/ Je pro AC4TV jak dělaná.IgyMM píše:Hraje parádně můžu ho jen doporučit! Jen škoda, že se válí na zemi, ale nicméně už se i na tomhle pracuje - stavim mu stojan na míru (jsem domácí kutil), tak doufám, že to bude ještě fajnovější!
Jen jsem se chtěl pochlubit svým dílem - stojanem k Voxíkovi, líbí se vám? Mě (egoisticky) ano 
PS: Pardon za nekvalitu fotky...

PS: Pardon za nekvalitu fotky...

-
lenylenyleny
výběr lympového zesilovače NA DOMA.
čau,
chystám se vylepšit své domácí vybavení, chtěl bych si pořídit lampový zesilovač o výkonu cca 5w,
chtěl bych dvoukanál a efektová smyčka by se taky hodila. hraju blues, funk, rock, reggae.
Mám na to připraveno cca 10 tisíc. mohli byste mi prosím nějaké kousky doporučit? díky. Leny
chystám se vylepšit své domácí vybavení, chtěl bych si pořídit lampový zesilovač o výkonu cca 5w,
chtěl bych dvoukanál a efektová smyčka by se taky hodila. hraju blues, funk, rock, reggae.
Mám na to připraveno cca 10 tisíc. mohli byste mi prosím nějaké kousky doporučit? díky. Leny
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 16.08.2013 11:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem.