Šup s tím sem: elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... 24702.html protože, mě se takový určitě bude líbitqwer píše:(...) telecaster stejné barvy (sunset orange) (...) jsem osadil tlustý černý matný bakeliťákMožná bych našel i fotku, ale nechci to cpát do vlákna o stratech
Stratocaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Stratocaster - jaké se vám líbí?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Chlapi omlouvám se s tím teletem, ale ještě na to nějak nebyl čas pohledat fotky atd. Taky by mě zajímalo, jakým způsobem sem mám ty fotky vložit? 
Dáš odpovědět, a pod příspěvkem jsou možnosti a příloha. V příloze vybereš soubor a přiložíš fotku z pc.
Těším se!
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
qwere, už jsi tu docela dlouho na to, abys to znal - nicméně: oznameni/jak-zkrotit-formatovani-aby-pr ... 37101.html 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Trochu jsem ti pomohl:qwer píše:Chlapi omlouvám se s tím teletem, ale ještě na to nějak nebyl čas pohledat fotky atd. Taky by mě zajímalo, jakým způsobem sem mám ty fotky vložit?
elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... ml#p613681
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné!
Ten černý pickguard tomu hodně pomohl.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taková triviální úprava a vypadá to stokrát líp než ta pouťová perleť. Konečně mám svou vysněnou kytaru! Je to pěkný macek, 4,3 kg.
Taky perleť nemám rád. Natural se mi líbí i s klasickou bílou, ale s perletí vůbec. Ale je fakt, že jsem ještě nenarazil na kytaru, která by se mi s perletí líbila.
A abych nebyl nebyl OT, tak mě zaujal Jimiho strat od Vintage. Neměl jsem ani tušení, že to dělají.

A abych nebyl nebyl OT, tak mě zaujal Jimiho strat od Vintage. Neměl jsem ani tušení, že to dělají.

Komplet javor?Rocky_MK píše:Jo, taková triviální úprava a vypadá to stokrát líp než ta pouťová perleť. Konečně mám svou vysněnou kytaru! Je to pěkný macek, 4,3 kg.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Jo, komplet
A ten Jimiho strat je parádní!
Můžu se zeptat, jak výrazný je tam zvukový rozdíl oproti klasické kombinaci javorový krk + olše, jestli to máš možnost porovnat? Taky totiž uvažuju o celojavoru.Rocky_MK píše:Jo, kompletA ten Jimiho strat je parádní!
karel-d: Suhr?
karel-d: Krasavec. 
Já čím víc koukám na ty šedé, tím víc se mi líbí. Ale jen s bílým pickguardem.

Já čím víc koukám na ty šedé, tím víc se mi líbí. Ale jen s bílým pickguardem.

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Pár týdnů zpátky jsem ho porovnával se Squier CV stratem a až na to, že můj strat měl mírně delší sustain a horší snímače (stock...), přišlo mi to docela srovnatelné. Možná ten Squier měl trochu měkčí zvuk. Ale výrazné rozdíly jsem neshledal. Jednak nemám moc naposloucháno a kytar jsem nějak moc v ruce neměl.del píše:Můžu se zeptat, jak výrazný je tam zvukový rozdíl oproti klasické kombinaci javorový krk + olše, jestli to máš možnost porovnat? Taky totiž uvažuju o celojavoru.Rocky_MK píše:Jo, kompletA ten Jimiho strat je parádní!
karel-d: Suhr?
EDIT: Ať nejsu OT:

Čemu říkáte CELOJAVOR ??? Jasanovému tělu ???
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
On tady někdo říká jasanovému tělu celojavor? Kdo?
Spokojím se jen s jedním otazníkem.
Spokojím se jen s jedním otazníkem.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Už to vidím, su debil. Říkal jsem tomu tak já a del. Samo, že je to jasan. 
mě se líbí ty co mám 
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
ta černá je obzvlášť pěkná, líbí se mi jak je celá černá a má javorový hmatník