PRODANCE DEMO 6

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
Letho
Rádce
Kontaktovat uživatele:

PRODANCE DEMO 6

Příspěvek od Letho »

Ikdyž se jedná o v podstatě konkurenční akci (vůči kytarám.cz) tak si zde dovolím napsat pár neutrálně a naprosto nekomerčně myšlených řádků. Pokud to je některému z adminů proti srsti, nechť přijme mou omluvu a téma smaže.
Pro ty, co neví, o co jde, tak na http://www.prodance.cz/ by stále měly být nějaké informace.

Prvně bych chtěl poděkovat panu Hrůzovi (omlouvám se, ale neznám titul), celé Prodance a externistům, že takovouto akci pořádají a mají stále chuť pořádat, ikdyž se na ně občas na diskuzních fórech (podle mě neprávem) kydá hnůj.
Pokud vím, tak v republice nic takového neprobíhá (alespoň ne takové ohromné kvantity a kvality) a rozhodně to je zásadní věc, jak si poslechnout co kupuji a nebýt tak obětí "králíka v pytli". Příště by někdo možná ocenil rozmanitost (podle mě třeba téměř uplně z dema vymizely dvoupásmové aktivky - že by už nebylo co ukazovat?), ale jako jednodenní předváděčka to byla určitě nadupaná akce.
Takové detaily, jako skvělý zvuk všech kapel i DJs snad ani nemusím zmiňovat.
Zajištěná doprava autobusem je taky věc, o které je třeba se zmínit a ocenit.
Jediný zápor byla snad přílišná hlasitost (na můj vkus) a sluch se tak otupil dříve, než je na předváděčce zdrávo.
Bylo super se setkat s kolegy a dát řeč,
LTH
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: PRODANCE DEMO 6

Příspěvek od Nero »

Adminovi to nevadí, dokud jde o nekomerčně myšlené vlákno. Je zkrátka fakt, že mimo kytary.cz existuje celý vesmír jiných možností a bylo by krátkozraké se tvářit, že to tak není.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Škoda, že jsme nevyužili nějakou "seznamku" - docela rád bych tam pár lidí, sem přispívajících, potkal...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Letho
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letho »

pavel2 píše:Škoda, že jsme nevyužili nějakou "seznamku" - docela rád bych tam pár lidí, sem přispívajících, potkal...
Takže jsi byl? A co na to říkáš, co se ti líbilo nejvíc?
LTH
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Já jsem pravidelným návštěvníkem :-)

Nejvíc nevím, celkově to ale hodnotím velmi vysoko.

Je možnost porovnání či konfrontace, poslechnout si ve srovnatelných podmínkách jinak nesrovnatelné systémy atd.

Setkání lidí z branže mám rád, nikdo tě do ničeho nenutí - snad kromě konzumace skvělých grilovaných žebírek, protože ty prostě musíš.

Na rozdíl od veletrhů a výstav je možné "důkladné prověření" v reálných podmínkách.

Například bedny ND1226, přes to, že jde o docela levné, v porovnání s ostatními, co tam visely, rozhodně ukázaly, že se s nimi dá dělat větší akce.
Nebo ty tři Megaton 21" basovky - co dokázaly podpořit je až neuvěřitelné.

A kouknout do kuchyně DJ, kde je špička (Freeky) taky trochu poopravilo můj názor na tuhle práci.

I když sám "kroutím" zvuk kapel jako jsou Quatro Formagi poněkud jinak, dalo se krásně poznat, co a jak se chová.
Zvláště v kontrastu s Hentai Corporation.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Letho
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letho »

Friky je mistr oboru, muziku, co dělá sice neposlouchám, ale k tomu stánku jsem se připletl, že se kouknu na ty malý chrchladla od Mackieho a stál jsem tam s otevřenou hubou, jak si to dával :twisted:

Ty tři Megatoní basovky jsou NDB21 a mám s nimi velmi dobrou osobní zkušenost. Hrají jako bedny o třídu výš. Navíc 21" je dobře slyšet (bohužel možná i cítit na váze, ale co se dá dělat) a tlačí to pěkně odspodu.

Quatro Formaggi se mi libíli asi ze všech nejvíc, zvuk podle mě luxusní. Zbytek kapel už jsem nějak moc nevnímal, měl jsem nahučíno v uších, navíc byla rýma po posledním kšeftě, takže několikrát proběhl luxusní svařák.
LTH
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“