zdroj: já
Vaše oblíbené aparáty
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tom Morello, Kytarista RATM a Audioslave, obě kapely po rozpadu. momentálně funguje i na sólové dráze jako Nightwatcherman (politický folk, super barytón a akustická kytara). Podle mě jeden z nejlepších kytaristů všech dob hlavně kvůli inovativnímu používání efektů, originalitě zvuků a pdoobně, skvělé riffy a technika atd... jináč taky spoluzakladatel Axis of justice, to už je ale perlička
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Já jen k tématu...
Nedávno jsem si konečně pořídil Orange Rocker 30H. Je to "áčková" třicítka, takže se dá docela tavit, ale přijde mi, že je to stejně pořád moc nahlas. Mám k ní bednu 4x Vintage 30. Tlačí jako prase. Nemám rád aparáty, kde je moc čudlíků, páč čím víc ovládacích prvků, tím víc se toho dá zku*vit. Zajímalo by mě, co všichni vidí na "buginách", myslím tím hlavně řady rectifier ap. Mě vůbec neoslovily a rozhodně to není aparát, kterej bych si chtěl jednou pořídit. V poslední době však Orange prožívá boom, což mě docela se*e
. Co se týče Marshallů, tak souhlasím s většinou. Od osmistovky to jde ke dnu jako Titanic, hlavně svojí chorobnou nespolehlivostí. Když Marshalla, tak handwired. Jako sympatické značky mi připadají třeba Hiwatt, Rivera, některé modely Hüghes & Kettner nebo Fender. Potom jsem se setkal ještě s aparáty George Dennis, ale mám pocit, že tomu něco chybí. Samozřejmě mám na mysli lampový inštrumenty, tranzistory jsou jakési hi-fi produkty, takže se v nich vůbec nevyznám. Peavey jsem potkal Classic, to bylo tuším 10W, no nejslabší z rodiny, a docela mile mne překvapil vzhledem ke svému výkonu a malému reproduktoru. Jinak to byly především právě tranďáky, no comment.
Nedávno jsem si konečně pořídil Orange Rocker 30H. Je to "áčková" třicítka, takže se dá docela tavit, ale přijde mi, že je to stejně pořád moc nahlas. Mám k ní bednu 4x Vintage 30. Tlačí jako prase. Nemám rád aparáty, kde je moc čudlíků, páč čím víc ovládacích prvků, tím víc se toho dá zku*vit. Zajímalo by mě, co všichni vidí na "buginách", myslím tím hlavně řady rectifier ap. Mě vůbec neoslovily a rozhodně to není aparát, kterej bych si chtěl jednou pořídit. V poslední době však Orange prožívá boom, což mě docela se*e
tak zhruba před rokem prodávali i tady v e-shopu Orange Rocker 30 kombo, byl to nejuvěřitelně sympatický aparát, mrzí mě, že ho stáhli..věřím, že ta hlava hraje ještě líp a tudíž výtečně
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Ale to prase musí mít celej 4x12reprobox narvanej v zadnici,aby takle ječeloMaples píše:kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Co hraješ za styl že nemáš rád mesy???Mondy píše:Já jen k tématu...
Nedávno jsem si konečně pořídil Orange Rocker 30H. Je to "áčková" třicítka, takže se dá docela tavit, ale přijde mi, že je to stejně pořád moc nahlas. Mám k ní bednu 4x Vintage 30. Tlačí jako prase. Nemám rád aparáty, kde je moc čudlíků, páč čím víc ovládacích prvků, tím víc se toho dá zku*vit. Zajímalo by mě, co všichni vidí na "buginách", myslím tím hlavně řady rectifier ap. Mě vůbec neoslovily a rozhodně to není aparát, kterej bych si chtěl jednou pořídit. V poslední době však Orange prožívá boom, což mě docela se*e. Co se týče Marshallů, tak souhlasím s většinou. Od osmistovky to jde ke dnu jako Titanic, hlavně svojí chorobnou nespolehlivostí. Když Marshalla, tak handwired. Jako sympatické značky mi připadají třeba Hiwatt, Rivera, některé modely Hüghes & Kettner nebo Fender. Potom jsem se setkal ještě s aparáty George Dennis, ale mám pocit, že tomu něco chybí. Samozřejmě mám na mysli lampový inštrumenty, tranzistory jsou jakési hi-fi produkty, takže se v nich vůbec nevyznám. Peavey jsem potkal Classic, to bylo tuším 10W, no nejslabší z rodiny, a docela mile mne překvapil vzhledem ke svému výkonu a malému reproduktoru. Jinak to byly především právě tranďáky, no comment.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
A já si tě pamatuju jako zatvrzelého kombaře....Maples píše:kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
1. Ti co ju nemají rádi protože ví že ji nikdy mít nebudou
2. Ti co ji nemají rádi protože ji mítnechcou (bleeee moderní zvuk)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudouturbo_MaCk píše:Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
počký do tý skupiny púatřím i jáMrDuck píše:To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudouA nebo sou to emaři
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Ste divný vobaturbo_MaCk píše:počký do tý skupiny púatřím i jáMrDuck píše:To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudouA nebo sou to emaři
Mimoto znám jednoho ortodoxního emaře kytristu a ten chce triplrecto
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
NEbo ji nemají rádi protože ji má hodně lidí(metalistů)...jinak kdyby ji měli tak se z ní asi poserouturbo_MaCk píše:A já si tě pamatuju jako zatvrzelého kombaře....Maples píše:kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!![]()
Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Zkreslení z IMG se dá použít na metal???MrDuck píše:Ste divný vobaturbo_MaCk píše:počký do tý skupiny púatřím i jáMrDuck píše:To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudouA nebo sou to emaři
Mimoto znám jednoho ortodoxního emaře kytristu a ten chce triplrecto
Mi se dost líbí zvouček single rect,jiný moc neznám, ale myslim že si vystačim s tim IMG bohatě..jenom ho mít
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
diky!Ty mas zase super kytaru:-)))zavidim...qwer píše:elektrocas, super music - viz. tvuj odkaz na myspacenozaki píše:Marshall!!!
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R