Vaše oblíbené aparáty

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Tom Morello, Kytarista RATM a Audioslave, obě kapely po rozpadu. momentálně funguje i na sólové dráze jako Nightwatcherman (politický folk, super barytón a akustická kytara). Podle mě jeden z nejlepších kytaristů všech dob hlavně kvůli inovativnímu používání efektů, originalitě zvuků a pdoobně, skvělé riffy a technika atd... jináč taky spoluzakladatel Axis of justice, to už je ale perlička

zdroj: já :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Oltec

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 16:41, celkem upraveno 1 x.
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mondy »

Já jen k tématu...
Nedávno jsem si konečně pořídil Orange Rocker 30H. Je to "áčková" třicítka, takže se dá docela tavit, ale přijde mi, že je to stejně pořád moc nahlas. Mám k ní bednu 4x Vintage 30. Tlačí jako prase. Nemám rád aparáty, kde je moc čudlíků, páč čím víc ovládacích prvků, tím víc se toho dá zku*vit. Zajímalo by mě, co všichni vidí na "buginách", myslím tím hlavně řady rectifier ap. Mě vůbec neoslovily a rozhodně to není aparát, kterej bych si chtěl jednou pořídit. V poslední době však Orange prožívá boom, což mě docela se*e :D . Co se týče Marshallů, tak souhlasím s většinou. Od osmistovky to jde ke dnu jako Titanic, hlavně svojí chorobnou nespolehlivostí. Když Marshalla, tak handwired. Jako sympatické značky mi připadají třeba Hiwatt, Rivera, některé modely Hüghes & Kettner nebo Fender. Potom jsem se setkal ještě s aparáty George Dennis, ale mám pocit, že tomu něco chybí. Samozřejmě mám na mysli lampový inštrumenty, tranzistory jsou jakési hi-fi produkty, takže se v nich vůbec nevyznám. Peavey jsem potkal Classic, to bylo tuším 10W, no nejslabší z rodiny, a docela mile mne překvapil vzhledem ke svému výkonu a malému reproduktoru. Jinak to byly především právě tranďáky, no comment.
Oltec

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 16:41, celkem upraveno 1 x.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

tak zhruba před rokem prodávali i tady v e-shopu Orange Rocker 30 kombo, byl to nejuvěřitelně sympatický aparát, mrzí mě, že ho stáhli..věřím, že ta hlava hraje ještě líp a tudíž výtečně
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Oltec píše:Zase potvrzeno lampy řvou jak prase!!!
No to muzu potvrdit i ja se svym kombem! :D
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Oltec

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 16:42, celkem upraveno 1 x.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Maples píše:kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
Ale to prase musí mít celej 4x12reprobox narvanej v zadnici,aby takle ječelo :D I kdyžz,to neni moc výstižný,hrál sem na 40W fendera s 1x10, možná 12 repráčkem a ani to nebyl žádnej V30, a bouralo to zkušebnu :) Já chcu lampu!! Du dřít. IMG Stage Line FTW.
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Mondy píše:Já jen k tématu...
Nedávno jsem si konečně pořídil Orange Rocker 30H. Je to "áčková" třicítka, takže se dá docela tavit, ale přijde mi, že je to stejně pořád moc nahlas. Mám k ní bednu 4x Vintage 30. Tlačí jako prase. Nemám rád aparáty, kde je moc čudlíků, páč čím víc ovládacích prvků, tím víc se toho dá zku*vit. Zajímalo by mě, co všichni vidí na "buginách", myslím tím hlavně řady rectifier ap. Mě vůbec neoslovily a rozhodně to není aparát, kterej bych si chtěl jednou pořídit. V poslední době však Orange prožívá boom, což mě docela se*e :D . Co se týče Marshallů, tak souhlasím s většinou. Od osmistovky to jde ke dnu jako Titanic, hlavně svojí chorobnou nespolehlivostí. Když Marshalla, tak handwired. Jako sympatické značky mi připadají třeba Hiwatt, Rivera, některé modely Hüghes & Kettner nebo Fender. Potom jsem se setkal ještě s aparáty George Dennis, ale mám pocit, že tomu něco chybí. Samozřejmě mám na mysli lampový inštrumenty, tranzistory jsou jakési hi-fi produkty, takže se v nich vůbec nevyznám. Peavey jsem potkal Classic, to bylo tuším 10W, no nejslabší z rodiny, a docela mile mne překvapil vzhledem ke svému výkonu a malému reproduktoru. Jinak to byly především právě tranďáky, no comment.
Co hraješ za styl že nemáš rád mesy???
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Orange se dá použít jen an ockové style že?
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tím myslím jako že na metal neee
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Maples píše:kluci, neříkal bych prosím "řvou"...řvát umí každej mrnavej chrčivej trandák...ale lampy hrajou jako prase!
A já si tě pamatuju jako zatvrzelého kombaře.... :lol:

Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
1. Ti co ju nemají rádi protože ví že ji nikdy mít nebudou
2. Ti co ji nemají rádi protože ji mítnechcou (bleeee moderní zvuk)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

turbo_MaCk píše:Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudou :P A nebo sou to emaři :P
Obrázek
Obrázek
Obrázek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

MrDuck píše:To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudou :P A nebo sou to emaři :P
počký do tý skupiny púatřím i já :lol: Mimoto znám jednoho ortodoxního emaře kytristu a ten chce triplrecto :wink:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

turbo_MaCk píše:
MrDuck píše:To je jenom krycí název u tý druhý,oni si vsugerovali že jí nechcou jenom proto,že vědi že jí mít nikdy nebudou :P A nebo sou to emaři :P
počký do tý skupiny púatřím i já :lol: Mimoto znám jednoho ortodoxního emaře kytristu a ten chce triplrecto :wink:
Ste divný voba :D Mi se dost líbí zvouček single rect,jiný moc neznám, ale myslim že si vystačim s tim IMG bohatě..jenom ho mít :P
Obrázek
Obrázek
Obrázek
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

turbo_MaCk píše:
A já si tě pamatuju jako zatvrzelého kombaře.... :lol:

Mesu nemá rád skoro nikdo. Lze tyto lidi rpozdělit do dvou skupin:
NEbo ji nemají rádi protože ji má hodně lidí(metalistů)...jinak kdyby ji měli tak se z ní asi poserou :wink:
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

MrDuck píše:
turbo_MaCk píše:
Ste divný voba :D Mi se dost líbí zvouček single rect,jiný moc neznám, ale myslim že si vystačim s tim IMG bohatě..jenom ho mít :P
Zkreslení z IMG se dá použít na metal???
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

i zkreslení repráček od PC se dá použít na metal, ale de o to jak to bude znít 8)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

qwer píše:
nozaki píše:Marshall!!!
elektrocas, super music - viz. tvuj odkaz na myspace
diky!Ty mas zase super kytaru:-)))zavidim...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“