začal jsem používat nový vst instrument Steven Slate Drums 3.5. Zajímá mě ale, jak je možné z tohoto instrumentu rozdělit jednotlivé bubny a činely do stop v cubase ve kterých na ně zavěsím EQ,compressor atd. Budu rád za rady, sám zatím nevím.. Díky
Steven Slate Drums 3.5
Pravidla fóra
Steven Slate Drums 3.5
Zdaravím,
začal jsem používat nový vst instrument Steven Slate Drums 3.5. Zajímá mě ale, jak je možné z tohoto instrumentu rozdělit jednotlivé bubny a činely do stop v cubase ve kterých na ně zavěsím EQ,compressor atd. Budu rád za rady, sám zatím nevím.. Díky
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Steven Slate Drums 3.5
Já tak miluju, když můžu někomu nezištně pomoct...fakt.....hrnou se mi slzy do očí...
UŽ JSI SE LASKAVĚ KOUKNUL DO MANUÁLU NA STRANU ODHADEM 38?????
P.S.: Přesně tohle je jeden z důvodů, proč z těchto diskusních fór odcházejí profesionálové a stává se z nich větší či menší "žumpy"...
P.
P.S.: Přesně tohle je jeden z důvodů, proč z těchto diskusních fór odcházejí profesionálové a stává se z nich větší či menší "žumpy"...
P.
-
Lukáš Kostka
Přesně tak. Až je někdy problém některým informacím věřit. Respektive informacím typu "Jedna paní povídala".pavlii píše:Já tak miluju, když můžu někomu nezištně pomoct...fakt.....hrnou se mi slzy do očí...
P.S.: Přesně tohle je jeden z důvodů, proč z těchto diskusních fór odcházejí profesionálové a stává se z nich větší či menší "žumpy"...![]()
P.
Ano kouknul jsem se do manuálu!!! Ale nerozumím natolik anglicky abych se v tom okamžitě zorientoval. Příště by stačilo méně ironie, já se taky chovám slušně.
Jinak díky. Pokusím se z toho vytáhnout info které mi snad pomůže..
Jinak díky. Pokusím se z toho vytáhnout info které mi snad pomůže..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluku - ono kdyby tam nebyly ty screenshoty, tak by to bylo možná trochu složitější (s odvoláním na tu angličtinu - ale zase to nepřeháněj, nejsi v tomhle oboru nováček a tady stačí umět anglicky pár slovíček...)
já jsem taky slušný - však jsem ti vlastně poradil
pokud se chceš příště vyvarovat podobné ironii ze strany odpovídajících, tak do dotazu uveď všechny základní věci, které jsi zkusil a které ti z nějakého důvodu nepomohly.
P.
P.
Shodou okolností včera při UPG na Maschine 2 jsem prohlížel k instruktážní videa k M2 a je tam i návod na tento problém. Je to sice pro CU7 a NI M2 , ale princip je v zásadě stejný. Angl. k tomu netřeba.
http://www.youtube.com/watch?v=SQq22tE9_MY#t=21
http://www.youtube.com/watch?v=SQq22tE9_MY#t=21
Pavlii: Ok pro příště.
Chvíli jsem to přelouskával ale nakonec se podařilo. Asi ta angličtina nebude zas taková bída.. Jen jsem to nemohl najít. Tak se tady na mě nezlobte, příště se budu tázat až budu ve větších koncích.
Chvíli jsem to přelouskával ale nakonec se podařilo. Asi ta angličtina nebude zas taková bída.. Jen jsem to nemohl najít. Tak se tady na mě nezlobte, příště se budu tázat až budu ve větších koncích.
Nemyslím si že se na tebe někdo zlobí. Spíš jde o to, že 90% věcí jde řešit modelem Read That Fokin Manual, případně Google It. Není tady žádný systém selektující otázky, které si tázající může zodpovědět sám, a proto se nedá pokaždé počítat s vřelou odpovědí.
Případně poreferuj zda tento plugin má funkci nepřehrání stejného samplu dvakrát za sebou.
Případně poreferuj zda tento plugin má funkci nepřehrání stejného samplu dvakrát za sebou.
Dnes jsem to začal nastavovat a všiml si, že do třeba snare (nejen ten) má dva výstupy na dvě stopy. Ale dá se to i omezit na jednu stopu. Jestli tedy mluvím o tom samém co ty. Po Addictuve Drums a Supperior Drumer s tímto instrumentem teprve začínám. Ale musím říct, že zvukově se mi opravdu dost líbí!
Má pevný a široký sound co jsem hledal. A hlavně AMBIENCE je úžasná a reálná.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně předpokládám, že to bude z důvodu interního efektování (ale zase tak do detailu jsem ten manuál fakt nestudoval, čili střílím od boku; jiný důvod by mi přišel jako ptákovina...). Pokud nemíníš dělat se zvukem toho kterého bubnu/činelu v rámci SSD nějaké brikule, jež by vedly na stereo výstup, tak má smysl pouze export do MONO stop (=jeden výstup na jednu každou součást soupravy).
P.
P.
Niku, jestli tvá odpověď byla mířena na mě, byla má poznámka špatně pochopena.
Toontrack má funkci střídaní samplů. Když za sebe dáš dva kopákové noty, bude každá z nich přehrávat jiný sample. Zajímá mě zda to tak je i u SSD.
Toontrack má funkci střídaní samplů. Když za sebe dáš dva kopákové noty, bude každá z nich přehrávat jiný sample. Zajímá mě zda to tak je i u SSD.