Laney GS412 PS
Pravidla fóra
Laney GS412 PS
Ahojte kytaráci.
Co řikáte na tenhle box? http://www.audiotek.cz/product-33032-laney-gs412-ps
Zaujala mě cena. Přijde mě podivně nízká. Vyplatí se do toho investovat?
Co řikáte na tenhle box? http://www.audiotek.cz/product-33032-laney-gs412-ps
Zaujala mě cena. Přijde mě podivně nízká. Vyplatí se do toho investovat?
Jolana strat > RM neck a F1 >, Jackson Kelly KE3, Vox Bulldog distortion, Dunlop GCB95F Crybaby Classic, Peavey valveking 50W
Re: Laney GS412 PS
No to vidím, že je tam sleva
. Ale proč tak velká? To je ten box tak špatnej že se ho zbavujou?
Jolana strat > RM neck a F1 >, Jackson Kelly KE3, Vox Bulldog distortion, Dunlop GCB95F Crybaby Classic, Peavey valveking 50W
Třeba jen potřebují naskladnit nové zboží.
Pokud by byl jakkoliv vadný ( např. podřený), tak mám za to, že by to měli uvádět. Pokud to teda myslíš ve smyslu, že by měl být nějak poškozený, ne že by to byl prostě blbý box jako takový.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
No myslím to tak i tak:-). Ale spíš by mě zajímalo, jestli s timhle boxem má někdo zkušenost. Za ty prachy 4xcelestionv30 těžko seženu
Toho, že by byl porouchaný nebo sedřený bych se nebál. Fakt by měli mít povinnost to v tomto případě uvést. Spíš se toho potřebují zbavit. Před půl rokem stejně zlevňovali např. vše od Egnatera, protože ho přestali brát a chtěli se jich zbavit.
S boxem jako takovým ti neporadím, nikdy jsem hlavu neměl. To ti poví někdo jiný.
S boxem jako takovým ti neporadím, nikdy jsem hlavu neměl. To ti poví někdo jiný.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Nevím, co je tu k řešení? Je to nejlepší box od Laney, takže si můžeš odpovědět i sám.
Už jsem na to koukal minulý týden a kdybych neměl Riveru, tak do toho klidně jdu naslepo. Realita je taková, že za běžnou plnou cenu je už všemožný výběr dalších podobných boxů a nejspíš jim v Brně stojej dlouho na krámu, důvod odhaduju ten, že v ČR je Laney podceňovaná značka, čertvíproč. Asi je málo cool, mám dojem, že dneska chce půlka populace Orange nebo opět Marshall, bo jsou zpátky '80-ky. Značkový nový box s V30 za 10k je vlhkej sen.
Mají i zkosený:
http://www.audiotek.cz/ATK/search.asp?z ... aney+GS412
Ještě edit jen pro pořádek: myslím, že Laney dělají boxy v Číně - ale nutno ověřit. Mně osobně by to bylo zcela fuk, protože je to dnes běžné, ale někomu by to mohlo vadit.
Mají i zkosený:
http://www.audiotek.cz/ATK/search.asp?z ... aney+GS412
Ještě edit jen pro pořádek: myslím, že Laney dělají boxy v Číně - ale nutno ověřit. Mně osobně by to bylo zcela fuk, protože je to dnes běžné, ale někomu by to mohlo vadit.
Naposledy upravil(a) cherreda dne 11.11.2013 16:26, celkem upraveno 1 x.
| Cruel YT | Cruel sptf
No jo ty značky
Marshall stack za 100000 + fender za 60000 udělá i z jelita hendrixe
Doufám že to tam ještě chvilku vydrží, než mé příjdou peníze z pojistky.
Myslíš že zkosený je lepší? Něco jsem tady pročítal a usoudil jsem že bude lepší rovný.
Pokud navrch není potřeba stavět hluboký rack (stabilita), tak mi vždy přišel lepší zkosený. Na tom malém rozdílu v litrech oproti rovnému v praxi nesejde, ve studiu je to prostě fuk a zkosený ti při koncertech podstatně lépe vykryje poslech, jak repra hrajou nahoru, což obzvlášť oceníš na mělkých pódiích, kdy máš box kousek za zadkem.
| Cruel YT | Cruel sptf
Navrchu bude stát kombo valveking 50W
No ještě uvidim. Je pravda že by zkosenej moh bejt lip slyšet i ve zkušebně při nižší hlasitosti.
No, jsem si na 99,9% jistý, že pokud nemáte zkušebnu 10 x 10 m a ty nestojíš u protější stěny, tak nejvíc uslyšíš repro z komba, když bude stát na boxu a ty vedle něj. 
| Cruel YT | Cruel sptf
Repro z komba neuslyším, poněvadž připojením externího boxu se repro z komba odpojí.
4x12 do zkušebny - Laney GS412
Ahoj.
Na audioteku je jedinečná sleva na tento box http://www.audiotek.cz/product-33032-laney-gs412-ps . Přemýšlím nad ním. Mám sice jen slabé kombíčko, ale má výstup.
Bylo by to zajištění do budoucna, na druhou stranu je to na mě stále hodně drahé.
Bude to hrát nějak obstojně s tím mým VHT?
Máme ve zkušebně, tranzirstor 100W a basu 100W, nebude ten 4x12 až příliš dominantní?
Budu vděčný za každou odpověď, klidně mě od toho i odraďte, je to hodně peněz a nevím, jeslti to ještě není dneska na to jak hrajem zbytečné
.
Moc děkuji.
Na audioteku je jedinečná sleva na tento box http://www.audiotek.cz/product-33032-laney-gs412-ps . Přemýšlím nad ním. Mám sice jen slabé kombíčko, ale má výstup.
Bylo by to zajištění do budoucna, na druhou stranu je to na mě stále hodně drahé.
Bude to hrát nějak obstojně s tím mým VHT?
Máme ve zkušebně, tranzirstor 100W a basu 100W, nebude ten 4x12 až příliš dominantní?
Budu vděčný za každou odpověď, klidně mě od toho i odraďte, je to hodně peněz a nevím, jeslti to ještě není dneska na to jak hrajem zbytečné
Moc děkuji.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 20.11.2013 8:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem. Příště nejdříve hledej, díky.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem. Příště nejdříve hledej, díky.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb