Inac pre tych, co este nepoznaju, moje najnovsie poznatky:
Scuffham S-gear je paradny amp sim, ked sa mi podari notas donutit aby slapal s nepoznatelnou latenciou tak sa mi na to hra lepsie ako na real apec, fakt super vec. Vie to aj hi-gain, ale podla mna vynika najviac v clean-crunch, ma paradnu dynamiku a zvuk a feel. Da sa vyskusat 15 dnova demo verzia, ktora mi prave konci a rozmyslam o kupe...
Okrem celkom kvalitnych obsiahnutych impulzov dokaze loadovat externe, alebo bypass. Ja som to vacsinou testoval cez Two notes
Wall of sound free plugin a bol som uneseny. Ma to simulator power ampu a par dalsich tweaks, ktory robi hodne co sa tyka pocitu z hrania. Aj starsie Lepou, x30 apod pluginy hodne ozili s Wall of sound, zvuk super a pocit z hrania tiez.
Tretia vec co ma zaujala je cesky
AmpLion, skusal som free a demo verzie. Default presety mi niektore prisli byt prehanane v eq/reverb ale po par upravach to hra super. A chce si to trosku pohrat so simulovanymi boxami a poziciami mikrakov, pripadne som skusal bypass boxu (v demo) a na koniec som hodil Wall of sound, hra to ako zive

ale tie obsiahnute boxy sa daju tweakovat paradne a znie mi to realnejsie ako klasicke impulzy ked sa to dobre nastavi, nejako to lepsie reaguje proste, ako zivy apec/repro.
Podla mna su to super veci vsetko, klasicky amplitube alebo guitar rig sa na to nechyta, je to ta ista umelina ako starsie PODy a spol. Ak nepoznate tak skuste urcite.