RP50 MT-2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
marvel

RP50 MT-2

Příspěvek od marvel »

Caute
Koupil sem si k RP50 metal zona protoze to RP50 nema distoration a to mi dosti vadilo... Ted mi vadí u MT-2 ze nedosahnu nejakých více moderních solových zvuků. Dalo by se úbec něco z tehle dvou vytvorit ? at už treba ne na sola... Kdyby to slo daji se sehnat nejake návody ? jak nastavit multak aby to dodalo stavu... Kdyby ne asi to RP50 prodam :)
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

no ta RP50 ma zkreslení,akorát je schovane v modelech tech zelilovačů..ale neni to nic moc slavného,ta MT-2 by mela byt o hodne lepsi...ale pokud chces tak muzes zapnout tu MT-2 a zkusit to jeste prikreslit necim z toho multaku,kdo vi jak to bude znit ale zkusit se to musi :lol: btw ja k tomu multaku mam navod taxe kdyztak ptej.. 8)
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
marvel

Příspěvek od marvel »

No ja ubec nevím co ty jednotlyvy efekty umí a jak se správně použít ( compressor,AMP model atp. ) tak treba tohle objasnit...

dalo by se treba dosahnout tohle ?

btw. i s vanoční tematikou :)
http://youtube.com/watch?v=K3YjyoX-rIs

Ono možná je to ani kombem co mám takova mala mrcha co sem dostal k stratocasteru... mozna s lepsim kombem vymacku z toho MT-2 mnohem hezci zvuky nez s touhle mrchou... Na 30kovym kombu by to mohlo byt lepsi ne ?

Edit_Jens: úprava textu v zájmu zachování mravnosti
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Metalzone mám tak řekni jaký zvuk chceš a můžu ti poradit nějaké zkreselní...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

KDyž ty dva efekty spojáš tak ti to může zas vazbit...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ale to víš že se na tom MT dá nastavit podobnej zvuk... Potlačit vejšky, přidal středy, nepřehnat to s distorzí a nastavit krkovej HB...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
marvel

Příspěvek od marvel »

hardcore guitarist píše:Metalzone mám tak řekni jaký zvuk chceš a můžu ti poradit nějaké zkreselní...
Super :) tak treba tohle :) to co hraje pak asi od první minuty ten běloh.

Kód: Vybrat vše

http://youtube.com/watch?v=YQyRGv25voE&feature=related
a pak me docela zajima jak dela to co hraje od 02:14

a pak treba to co hraje ten christmass song co sem postoval nahore... Nejlepe treba screen jak to máš nastavené :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tak si měl rovnou napsat power speed heavy zvuk.....
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

marvel píše:
hardcore guitarist píše:Metalzone mám tak řekni jaký zvuk chceš a můžu ti poradit nějaké zkreselní...
Super :) tak treba tohle :) to co hraje pak asi od první minuty ten běloh.

Kód: Vybrat vše

http://youtube.com/watch?v=YQyRGv25voE&feature=related
a pak me docela zajima jak dela to co hraje od 02:14

a pak treba to co hraje ten christmass song co sem postoval nahore... Nejlepe treba screen jak to máš nastavené :D
TAk jdu to zkusit ale nezapomen že kluci z dragon force mají lampáče a my dva máme JENON krabičku z které nevyloudíš přece jen všechno...
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

mam rp50 a staci mi to.sice taky nevim k cemu sou vsechny ty funkce ale AMP jsou simulace ruznych zesilovacu a myslim ze si tam vyberes.ja tam mam nastavenej marshall jcm900 a je to jako docela sila oproti obycejnymu zvuku bez efektu
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ondra88 píše:mam rp50 a staci mi to.sice taky nevim k cemu sou vsechny ty funkce ale AMP jsou simulace ruznych zesilovacu a myslim ze si tam vyberes.ja tam mam nastavenej marshall jcm900 a je to jako docela sila oproti obycejnymu zvuku bez efektu
A co hraješ za styl???
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

hardcore guitarist píše:
Ondra88 píše:mam rp50 a staci mi to.sice taky nevim k cemu sou vsechny ty funkce ale AMP jsou simulace ruznych zesilovacu a myslim ze si tam vyberes.ja tam mam nastavenej marshall jcm900 a je to jako docela sila oproti obycejnymu zvuku bez efektu
A co hraješ za styl???
tak prevazne takovej normalni hard rock treba hodne dogu az potom treba arakain a tak.nekdy treba KISS (ale neni to vsechno na ten samej.ke kazdej pisnicce mi sedi jinej zvuk:-) )
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ondra88 píše:
hardcore guitarist píše:
A co hraješ za styl???
tak prevazne takovej normalni hard rock treba hodne dogu az potom treba arakain a tak.nekdy treba KISS (ale neni to vsechno na ten samej.ke kazdej pisnicce mi sedi jinej zvuk:-) )
Metalové zkreslení se z toho vyloudit nedá?
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

hardcore guitarist píše:Metalové zkreslení se z toho vyloudit nedá?
a jakej metal hrajes?je tam peknej zvuk treba hodne na pisnicky od SLAYER ale zalezelo by taky jakej druh metalu mas na mysli:)

Red Bull: upraveny nepovedené citace,btw dík za snahu
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ondra88 píše:
a jakej metal hrajes?je tam peknej zvuk treba hodne na pisnicky od SLAYER ale zalezelo by taky jakej druh metalu mas na mysli:)
Tak třeba Death metal nebo HardCore?

Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

hardcore guitarist píše:
Ondra88 píše:
Tak třeba Death metal nebo HardCore?

jo to by podle me slo.mozna ze by ti dovolili si na to zahrat v hudbninach a moch by sis vyzkouset co to vsechno umi.jo je tam 80 efektu a muzes si je delat podle debe.s tim sice jeste moc neumim ale uz jsem to taky zkousel
marvel

Příspěvek od marvel »

Poslední dobou hraju Hodně Sum 41 maji lehky a docela pekny pisnicky... Jinak bych hral dragonforce,hamerfall,children of bodom,bullet for me valentine atp. :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

marvel píše:Poslední dobou hraju Hodně Sum 41 maji lehky a docela pekny pisnicky... Jinak bych hral dragonforce,hamerfall,children of bodom,bullet for me valentine atp. :)
Tak na to jedině boss - metalcore!

To MARVEL: Abych nezapomněl...tak jediné zkreslení co si myslím že by tomu mohlo byt podobné ze všech nastavení(neslyšel sem to celé páč mi blbnul odkaz) tak je to co používám já....level na půlku, dist na 3/4, basy na max výšky na 3/4, vnější tlačítko středů na max a vnitř talčítko středů trošku za půlku...jinak nevím...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“