PEAVEY ValveKing™ Head 100 W (Lampový zesilovač) - Diskuze
Re: PEAVEY ValveKing™ Head 100 W (Lampový zesilovač) - Diskuze
Akorát nevím, jakej box k tomu...Valveking box jsem zavrhnul, přemýšlím nad Windsor boxem...mám Laney LX412A, ale ten chci prodat i s LX hlavou...
-
Re: PEAVEY ValveKing™ Head 100 W (Lampový zesilovač) - Disku
Taky se mi tahle lampička líbí, ale trochu mě štve, že tam neni master volume a bude se to muset asi trochu složitějc dávat dohromady.
-
Master volume tam je,a co chces davat dohromady?Je to rozbity? 

-
Vzato z recenze: "Jedinou nevýhodou v ovládání je chybějící master. " A tím dávat dohromady, jsem myslel, poskládat hlastitost kanálů navzájem, když budu chtít hrát víc nahlas.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Není tam "master master" korigující obě hlasitosti na jednou, ale "master" jakožto ovladač hlasitosti za zkreslením tam je.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Já jsem amater
Prostě tam neni čudlík, kterym to můžu korigovat oboje najendou (hlasitost). O to mi jde bude se to muset dělat každý zvlášť.

-
Tak takovy cudlik chybi u vetsiny hlav,vcetne mesin a englu,zas tak velky problem to neniLukasMrazoun píše:Já jsem amaterProstě tam neni čudlík, kterym to můžu korigovat oboje najendou (hlasitost). O to mi jde bude se to muset dělat každý zvlášť.

-
Nojono když si pod " trochu mě štve" představuješ velkej problem tak jo no 

-
Tak nevim,kdybys byl cholerik,tak ono ´trochu me stve´ muze byt velky problem,az se proberes a uvidis z aparatu jen strepyLukasMrazoun píše:Nojono když si pod " trochu mě štve" představuješ velkej problem tak jo no

když si pod tak tě to trochu štve" představuješ velkej problem tak jo noStanley Glazoff píše:Tak takovy cudlik chybi u vetsiny hlav,vcetne mesin a englu,zas tak velky problem to neniLukasMrazoun píše:Já jsem amaterProstě tam neni čudlík, kterym to můžu korigovat oboje najendou (hlasitost). O to mi jde bude se to muset dělat každý zvlášť.
Slevy na patrové postele stručný výpis výhod a nevýhod.