Gary moore ... Nejarogantnejsi muzikant?
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Gary moore ... Nejarogantnejsi muzikant?
Jsem slysel ze pry je gary moore hodne arogantni .. co si o otm myslite?
Jedna paní povídala..
Ne, vážně... Ať už je nebo ne, nijak to přece neovlivňuje jeho tvorbu a schopnosti - podle mě je to skvělej hráč, s věkem zraje... Viz. to video co jsem na něj hodil odkaz do "Jak zpomalit?". Já osobně nerad míchám něčí osobní život s uměleckou tvorbou (samozřejmě všeho s mírou)...
Ne, vážně... Ať už je nebo ne, nijak to přece neovlivňuje jeho tvorbu a schopnosti - podle mě je to skvělej hráč, s věkem zraje... Viz. to video co jsem na něj hodil odkaz do "Jak zpomalit?". Já osobně nerad míchám něčí osobní život s uměleckou tvorbou (samozřejmě všeho s mírou)...
Oltec píše:JEDEN Z NEJLEPŠÍCH kytaristů VŠECH DOB!!!!. Vždycky když si ho poslechnu, tak chcu rozšlapat kytaru a vysrat se na muziku,protože zjistím, že su úplně v pr****!!!!.
Upravil Red Bull: jen menší cezura vulgarismu,omlouvám se autorovy.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Arogantních a namyšlených muzikantů je spoustu a často jsou to takoví, kteří si to opravdu mohou dovolit. Znám pár takových osobně a uznávam, že jsou dobří hráči, ale to chování by si mohli třeba odpustit, páč třeba znám spoustu dalších naprosto skvělých a lepších, kteří jsou podstatně skromnější
Záleží na nátuře, já se občas tak chovám taky, ale většinou jen ve styku s jinými arogantními lidmi, nebo když mě někdo podceňuje, to se neznám 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
arogantní lidi mně šíleně vadí...šéfi, muzikanti, i tady na foru....
ale jestli je Garry takovej, vadilo by mě to pouze kdybych s nim musel něco dojednávat... jinak je to pro mně "jedna paní povídala" a muziku má čím dál lepší!
Naposledy upravil(a) pehve dne 31.12.2007 9:16, celkem upraveno 1 x.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, ale já měl tu smůlu s takovejma už něco dojednávat, hrát v kapele a vždy to končilo špatně spíš pro mě, páč tihle arogantní lidé jednají vždy z pozice převahy, na tom je arogance založená, takže pokud před takovým člověkem chceš obstát, musíš jednat z pozice větší převahy.vikicek píše:Podle mě by se nemělo míchat to jak někdo hraje a to jakej je člověk. To je zcela jiná kapitola a s hudbou to víceméně nemá nic společnýho, ne?
To Stanley: Neexistujou arogantní muzikanti...jen arogantní lidi, kteří hrají na nástroje.
Basuju: Jackson C20
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
kdybych to brala jen podle povahy, tak bych nemohla poslouchat odhadem aspoň (!) polovinu toho, co poslouchám, ale naštěstí ty adepty na ne-poslouchání neznám...
jako člověk může být muzikant pěknej parchant, a přitom může hrát jak bůh... viz můj oblíbenej Allenův film Sladký ničema. takže... muziku nezatracuju, pokud je dobrá, a o různých "charakterových vadách" těch muzikantů se snažím nevědět
jako člověk může být muzikant pěknej parchant, a přitom může hrát jak bůh... viz můj oblíbenej Allenův film Sladký ničema. takže... muziku nezatracuju, pokud je dobrá, a o různých "charakterových vadách" těch muzikantů se snažím nevědět