Nejvic se mi libila pisnicka Down & Out, zajimava stavba a ma to takovou dobrou atmosferu - uz mi to tu hraje potreti..framikoin píše:tak ja prihodim jednu dobrou skupinu z Kromerize. mimochodem maji zkusebnu hned vedle nasi (je to ve sklepe). neni to sice nic extremne originalniho, ale je to dobre udelany a celkove propracovany.
http://bandzone.cz/area51
český dobrý kapelky...
- zumBeispiel
"What? Would you tell Picasso to sell his guitars?"
"Oh, my god! He's an idiot!"
"Oh, my god! He's an idiot!"
- Kozanostra
- Kontaktovat uživatele:
Já sice zo Slovenska nejsem ale přišlo mě dobrý Iné Kafe i když už se rozpadlizumBeispiel píše:Braniik píše:P.S. Uvital bych i nejaky typ od bratru zo Slovenska..Myslim na slovenskou hudbu!
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
- zumBeispiel
Ja sice zo Slovenska som, ale... nejak som neobjavil technicky dobru kapelu, ktora by ma oslovila.. az na Liquid Boogie Roll, ale ti uz nejak nehravaju. Este som pocul nejaky projekt od kapely Team (bez Pala Haberu), cisto instrumentalne, znelo to ako dobry progressive rock, ale neviem posudit, cely album som nepocul.
Este gitarista Andrej Seban a jeho projekty - aj ked to uz ide trochu do jazzu (a to uz moc nemusim).
Urcite by sa nieco naslo v undregroundovej scene, ale nemam prehlad....
Este gitarista Andrej Seban a jeho projekty - aj ked to uz ide trochu do jazzu (a to uz moc nemusim).
Urcite by sa nieco naslo v undregroundovej scene, ale nemam prehlad....
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Hrrrnec!
- Kontaktovat uživatele:
znáte někdo toto? http://youtube.com/watch?v=JIC32fxdKpM byl sem na chatě tak sme chytli fun rádio a pořád to tam hrálo
začlo se mi to líbit, i když to je asi do hiphopu
jinak Horkýže Slíže
jinak Horkýže Slíže
mno tady to lita samejma znamejma nazvama...mno ja si nejradejc poslechnu street, Oi!, ska punk, HC...tak nejak: Casualties, Flaming cocks, Černy Koně, Dead Kennedys,PNS, S.A.S, Status Praesents, Pilsneři, Operace..ja bych musela vypsat celej muj play list....
Hudba vypovídá o nás, ne my o ní!!! Punk forever!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To souhlasím...chameleon jednkECuP píše:z česka ted docela posloucham z tech znamějších trošku xaviho baumaxu, sunshine a pak taky scissorhands, annie's trip a.. where is my summer?!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
mno...čr:
provokace,punk floid,kekel,plexis,plevel,N.V.Ú.,větrák(výborný kytary,škoda že už nehrajou),voice of anarcho-pacifism(housličky tam,vynikající věc),vysoké napětí,Cihelna,Flaming cocks,Funkce šroubu,KPS
..........mno vyjmenovat všecky dobrý z čr tak je to nadýl,tak už sem zticha,snad sem nic nezapomněl podstatnýho,ale tyhle poslouchám denně
a sk:
Konflikt aneb palo chodelka v plný parádě....chce to slyšet živě,na cd u nich eště nehrál,ale to neznamená,že to neni jedno z nejlepších cd kolem
provokace,punk floid,kekel,plexis,plevel,N.V.Ú.,větrák(výborný kytary,škoda že už nehrajou),voice of anarcho-pacifism(housličky tam,vynikající věc),vysoké napětí,Cihelna,Flaming cocks,Funkce šroubu,KPS
..........mno vyjmenovat všecky dobrý z čr tak je to nadýl,tak už sem zticha,snad sem nic nezapomněl podstatnýho,ale tyhle poslouchám denně
a sk:
Konflikt aneb palo chodelka v plný parádě....chce to slyšet živě,na cd u nich eště nehrál,ale to neznamená,že to neni jedno z nejlepších cd kolem
ty ses muj clovek:-) jo jinak krome tohodle jsou pekny taky wanastovky,kabati,docela i drivejsi argema,harlej,abband,treba i extra band a elegie a pak taky jest obcas poslechnu tublatanku nebo i team(ale ty nejsou cz..)Sami píše:Já jsem český metalista, tak že Törr, Arakain, Root, Doga, Debustrol, Citron, Kreyson
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
AB band, Harlej, Argemu a staré Kabáty si taky rád poslechnu.. Ale wanastovky nemám rád..Ondra88 píše:ty ses muj clovek:-) jo jinak krome tohodle jsou pekny taky wanastovky,kabati,docela i drivejsi argema,harlej,abband,treba i extra band a elegie a pak taky jest obcas poslechnu tublatanku nebo i team(ale ty nejsou cz..)Sami píše:Já jsem český metalista, tak že Törr, Arakain, Root, Doga, Debustrol, Citron, Kreyson
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
hele ty vypadas dobre(podle ty muziky jak pises:-)),mas icq nebo tak?Sami píše:AB band, Harlej, Argemu a staré Kabáty si taky rád poslechnu.. Ale wanastovky nemám rád..Ondra88 píše:ty ses muj clovek:-) jo jinak krome tohodle jsou pekny taky wanastovky,kabati,docela i drivejsi argema,harlej,abband,treba i extra band a elegie a pak taky jest obcas poslechnu tublatanku nebo i team(ale ty nejsou cz..)Sami píše:Já jsem český metalista, tak že Törr, Arakain, Root, Doga, Debustrol, Citron, Kreyson
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: