jakou vybrat? Ibanez GRG170 / GAX30

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
andy.02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andy.02 »

GAX!!! :wink: dnes sem vyměnil původní snímače za snímače z Epiphone LP s krytama a ten rozdíl je fakt znát zvukově i vzhledově, vem GAX a časem kup lepší snímače a bude to dělo :wink:
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Redeemert píše:Znova bych se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl před půl rokem, takže GAX. Pro začátečníka je opravdu vhodnější kytara bez tremola, kromě toho v levné cenové kategorii je na ní míň věcí, které se dají ošidit. No a v ruce jsem měl taky lepší pocit z GAX. Chytnul jsem dost dobrý kus, takže jsem spokojen :)
mezi gaxkama moc špatnejch kusů není... není tam moc co podělat a inodézané to zvládaj dát dokupy vpořádku. ale to myslím že i u jiných Ibanz. Oproti tomu ta čínská setová sem moc nepovedla. Podle mě je ten výběr víc o image 8) . já bych vybral gax protože vypadá jako double cut od gibsona a je to sexy oldschool erotic ultra rock'n'roll hyper, turbo, brutal picking, punx wear ultimate noise grate sound lovely look guitar.... :lol:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

gax nebo cort noo já bych si obojí pořádně vyzkoušel protože mě se ta m200 taky hodně líbí
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Taky de dost o vzhled.. Já bych třeba GAX nepral protože se mi prostě nelíbí
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Jo, v těch levnějších kategoriích je to hodně i o vzhledu, ale to zas mně se GAX právě líbí :) Ale tak to bysme se tu mohli hádat donekonečna. To už mi zas je celkem jedno, co si někdo jinej koupí za kytaru, pokud se mi necpe do kapely se stratem od Staggu :)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Já mám v kapele zpěváka/kytaristu se stratem od Dimavery takže asi vim o čem mluvíš
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No, tak to bude něco podobnýho...

Jesus rocks! ;)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Redeemert píše:Jo, v těch levnějších kategoriích je to hodně i o vzhledu, ale to zas mně se GAX právě líbí :) Ale tak to bysme se tu mohli hádat donekonečna. To už mi zas je celkem jedno, co si někdo jinej koupí za kytaru, pokud se mi necpe do kapely se stratem od Staggu :)
a u drahejch ne??? já bych to viděl opačně - drahej nástroj musí bejt ten pravej

Dimavey - NE! Stagg -NE! hrál sem na obě a dokud sem o nepodstoupil nechtělo se mi věřit těm pomluvám, ale je to tak :arrow: :arrow:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No tak celkově by mi do kapely strat moc neseděl, ale kdyby ten zájemce na něj uměl dobře hrát, tak by se to nějak přežilo. Nejradši bych viděl kombinaci Les Paula a telete :)

Jesus rocks! ;)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

To je dobrá kombinace... tu asi budem taky mít

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Moleek píše:To je dobrá kombinace... tu asi budem taky mít
Ale pánové a co SG :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Mně se SG tvarově moc nelíbí. A navíc mi přijde jako dobrej nápad dát vedle LP s humbuckerama tele se singlama :)

Jesus rocks! ;)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Redeemert píše:Mně se SG tvarově moc nelíbí. A navíc mi přijde jako dobrej nápad dát vedle LP s humbuckerama tele se singlama :)
[OT]Jestli znáš The Hives tak ti tak hrají. 1 tele a 1 Les Paul tuším, nebo něco s humbuckerama teď si nejsem jistý. Je to zajímavá kombinace. [/OT]

Přikláním se k GAX, pevná kobylka je k nezaplacení v téhle ceně :wink: .
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
czjawa
Kontaktovat uživatele:

A jak se pozdává Cort M200 nebo Z22

Příspěvek od czjawa »

Tak jsem koukal převážně na ty Cort-ky .Bohužel moc recenzí jsem nenašel. Budu se rozhodovat mezi M200 nebo Z22. Co si myslíte ?

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 00-WS.html

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 22-WS.html
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Z22 - má rozepínací HB a struny skrz tělo
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:
Moleek píše:To je dobrá kombinace... tu asi budem taky mít
Ale pánové a co SG :wink:
to budem mít my - fat strat + SG (zatím LP)
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No a abych se vrátil o pár příspěvků výš, u dražších kytar už má člověk zpravidla představu, co chce, takže se asi nestane, že by místo Gibson Les Paul koupil nějakým omylem Fender Stratocaster made in USA ;)

Jesus rocks! ;)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Redeemert píše:No a abych se vrátil o pár příspěvků výš, u dražších kytar už má člověk zpravidla představu, co chce, takže se asi nestane, že by místo Gibson Les Paul koupil nějakým omylem Fender Stratocaster made in USA ;)
A u levnějších kytar snad ne??? :wink: To bych teď měl tele podle toho co říkáš :)...ne že by mi vadilo ale já chtěl vždycky SG :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No, já neříkám, že člověk, co kupuje levnou kytaru, nemůže mít představu, co chce. Ale spíš jsem poukazoval na to, že kdo za kytaru vyplazuje 30 a více tisíc Kč už si výběr sakra rozmyslí ;)

Jesus rocks! ;)
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

redeemert: tenhle topic tvoje tvrzeni tak trosku vyvraci :D :

http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=5611
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“