KYTAROVE APARATY ROZDALL vase zkusenosti
Pravidla fóra
-
AlexSimmons
Re: KYTAROVE APARATY ROZDALL vase zkusenosti
TAK PŘÁTELÉ. KOUKÁM ŽE JE TO MRAKY ŠPATNÉHO I DOBRÉHO NA PANA ROŽĎALOVSKÉHO A JÁ JAKO JEHO PRAVIDELNÝ ZÁKAZNÍK JIŽ NĚKOLIK LET CÍTÍM POVINNOST VÁM O NĚM NĚCO NAPSAT. KAŽDÝ KDO TU PSAL ŽE SI O NĚJ KOUPIL NEBO NECHAL POSTAVIT APARÁT A JE NESPOKOJENÝ SE ZVUKEM JE AMATÉR SÁM O SOBĚ. JDU-LI SI NECHAT POSTAVIT APARÁT OD KOHOKOLIV, MUSÍM VĚDĚT CO CHCI A PŘI KOUPI PŘECI NA DANÝ NÁSTROJ HRAJI. JAK MŮŽE NĚKDO PO PŮL ROCE NAPSAT ŽE ZVUK JE NA h***o? MÁ TO PŘECI TEN ZVUK JAKÝ JSTE VY CHTĚLI A KTERÝ JSTE VY V JEHO DÍLNĚ ZKOUŠELI, ODSOUHLASILI A ZAPLATILI. DALŠÍ VĚC SE TÝKÁ CEN. MÁM OD NĚJ NAPŘÍKLAD KOPII MARSHALL PLEXI 100w KTERÁ HRAJE STOKRÁT LÉPE NEŽ ORIGINÁL DNES DĚLANÝ V ČÍNĚ A POŘÍDIL JSEM HO DO 15000,-KČ A CHINA ORIGINÁL JE OKOLO 55000,-KČ. AŤ SI ROZDALL ŘEKNE TŘEBA 25000,-KČ POŘÁD MÁTE ZÁRUKU POCTIVÉ RUČNÍ PRÁCE A VŽDY TO BUDE LEVNĚJŠÍ NEŽ PLATIT ORIGINÁL FIRMĚ JEN ZA BLBOU ZNAČKU. NEBO SI SNAD MYSLÍTE ŽE MESA ZA 80000,-KČ MÁ V SOBĚ TAK DRAHÉ SOUČÁSTKY? ANI h***o. JEJÍ VÝROBNÍ CENA JE NA HRANICI ROZDALLOVSKÉHO CENY. PLATÍTE JEN A JEN ZNAČKU A LUXUSNÍ PROVEDENÍ BEDNY KTEROU SI MŮŽETE S TROCHOU ŠIKOVNOSTI A FANTASIE UDĚLAT PODLE SEBE S POMOCÍ TRUHLÁŘE APOD. JE POTŘEBA VÍCE PŘEMÝŠLET O TOM ZDA-LI MUSÍTE JAKO MUZIKANT MACHROVAT S DRAHOU ZNAČKOU ZA ZÁDY NEBO JESTLI DÁTE RADĚJI PŘEDNOST ZVUKU. A PRO TY CO JEŠTĚ ROZDALLA NEZKUSILI TAK MÁM VZKAZ! NENECHTE SE ODRADIT NIČÍM A NIKÝM. DOKUD SI TO NEVYZKOUŠÍTE U NĚJ OSOBNĚ. NEPOCHOPÍTE. S POZDRAVEM ALEX SIMMONS ( RUDŮV VĚRNÝ ZÁKAZNÍK )
Úplně stejně, jako někdo reaguje po dvou letech.AlexSimmons píše:JAK MŮŽE NĚKDO PO PŮL ROCE NAPSAT ŽE ZVUK JE NA h***o?
A ty jsi jen takový křiklounek nebo neumíš používat klávesu Caps lock? Text psaný jen velkými písmeny je nepřehledný a tak to stejně asi nikdo nebude číst.
Takže na toto fórum netahej svoje zvyky.
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Caps_LockPoužití CapsLocku současně poskytuje uživateli zdánlivě nezanedbatelnou marketingovou výhodu vůči ostatním nebožákům, kteří se spokojí s běžným malým písmem, neboť mu připadá, že všichni budou jeho blábol číst přednostně. V tom se ovšem krutě mýlí
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak tohle je hodně nepovedená snaha o propagaci...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak ona negativní reklama (naivně myšlena jako pozitivní) je bohužel taky reklamou.
Jestliže někdo napíše "JE NESPOKOJENÝ SE ZVUKEM JE AMATÉR SÁM O SOBĚ" tak se jistě považuje za znalce a odborníka zvuku a ostatní jsou podle něj amatáři.
A pak takový "profesionál" sám posoudí kvalitu zvuku takto: "KTERÁ HRAJE STOKRÁT LÉPE NEŽ ORIGINÁL".
Tak před tímto odborným názorem smekám.
Jestliže někdo napíše "JE NESPOKOJENÝ SE ZVUKEM JE AMATÉR SÁM O SOBĚ" tak se jistě považuje za znalce a odborníka zvuku a ostatní jsou podle něj amatáři.
A pak takový "profesionál" sám posoudí kvalitu zvuku takto: "KTERÁ HRAJE STOKRÁT LÉPE NEŽ ORIGINÁL".
Tak před tímto odborným názorem smekám.
tohle nesikovne promo nepotrebuje komentar 
nicmene uz sjem to sem asi psal, ale napisu to sem jeste jednou - s panem Rozdalovskym mam jednu super zkusenost (ackoliv neprimou) - daval kamaradovi dokupy kutilem rozprcane kombo JCM800 2204 2x12 - nejaky maniak to modifikoval na dalsi gainstage, smycku a kdovi co vsechno. to co slo zachranit Rozdall vzal a osadil na novy tistak vlastni vyroby (udajne velka cast puvodnich soucastek + trafa), vse doplnil seriovou smyckou a vysledek hraje naprosto ukrutne - asi nejlepsi osmikilo co znam. ma o chlup vic gainu nez jine osmistovky na jake jsem mel moznost hrat, taky je malicko agresivnejsi (to uz muze byt dost subjektivni pocit z hrani, nicmene za tim gainem si stojim - porovnavano s '86 2203 v puvodnim stavu pres stejne boxy. vim, ze ten gain muze byt i lampama, to je uz ale na dalsi expertizu). timhle si u me osobne splhnul
nicmene uz sjem to sem asi psal, ale napisu to sem jeste jednou - s panem Rozdalovskym mam jednu super zkusenost (ackoliv neprimou) - daval kamaradovi dokupy kutilem rozprcane kombo JCM800 2204 2x12 - nejaky maniak to modifikoval na dalsi gainstage, smycku a kdovi co vsechno. to co slo zachranit Rozdall vzal a osadil na novy tistak vlastni vyroby (udajne velka cast puvodnich soucastek + trafa), vse doplnil seriovou smyckou a vysledek hraje naprosto ukrutne - asi nejlepsi osmikilo co znam. ma o chlup vic gainu nez jine osmistovky na jake jsem mel moznost hrat, taky je malicko agresivnejsi (to uz muze byt dost subjektivni pocit z hrani, nicmene za tim gainem si stojim - porovnavano s '86 2203 v puvodnim stavu pres stejne boxy. vim, ze ten gain muze byt i lampama, to je uz ale na dalsi expertizu). timhle si u me osobne splhnul
Dlouhodobě zkušnost 1)
Já jsem onehdá cca rok měl od našeho basáka 100W RR kopii basového maršála (RR není Randy Rhoads
) a zesik hrál pěkně, používal jsem ho jako koncák. Akorát, že často odcházela pojistka od koncáku a bylo to nepříjemné, díky tomu se na ten zesik nedalo spolehnout. Basák to u Rožďalovského měl, upozorňoval ho na to, ale Ruda pouze přelampoval a tento nešvar zůstal. A než mi nějaký alex či kdo rozhořčeně odpoví - rozhodně to nebylo nekvalitním rozvodem 220V ve zkušebně.
Zvuk byl opravdu dobrý, škoda té nespolehlivosti - několikrát jsem s tím zesikem i vyjel na koncert a 1x byl fail a za ty obavy to nestálo.
Dlouhodobě zkušenost 2)
Kolega kytarista měl nějaký RR model vytuněnější hlavy - 2 kanály, přepínátka na zvukové mody (fender, mesa...), konec stereo 2x50W, atpod. I po čerstvém přelampování a konzultačce u RR byl zkreslený kanál dost špatný, crunch se ještě jakžtakž nakroutit dal, ale jak došlo na gain od AC/DC nahoru, nastala slévající se gumová záležitost. Clean byl průměrný, takže vlastně ok. Zesik držel, nic se nakazilo.
Krátkodobě zkušenost 3)
Hlava 2 kanály, 100W ... čistý zvuk ok, zkreslený opět špatný... dle majitele zesik držák používaný jako koncák.
Krátkodobě zkušenost 4)
Kopie osmikila... zvuk výborný... poruchovost v normě, t.j. něco odešlo, ale RR opravil a od té doby ok.
Vyvodil jsem si už před lety subjektivní závěr:
Co se týká zvuku, tak od p.Rožďalovského kopii klasického zapojení či nějaký servis klidně ano, nicméně jeho vlastní složitější konstrukty radši nebrat. A nebo přímo s ním v dílně poladit zvuk, ale nevím jak se k tomu staví.
Co se týká spolehlivosti, tak asi většinově to bude v normě.
Design nemá smysl řešit.
Já jsem onehdá cca rok měl od našeho basáka 100W RR kopii basového maršála (RR není Randy Rhoads
Zvuk byl opravdu dobrý, škoda té nespolehlivosti - několikrát jsem s tím zesikem i vyjel na koncert a 1x byl fail a za ty obavy to nestálo.
Dlouhodobě zkušenost 2)
Kolega kytarista měl nějaký RR model vytuněnější hlavy - 2 kanály, přepínátka na zvukové mody (fender, mesa...), konec stereo 2x50W, atpod. I po čerstvém přelampování a konzultačce u RR byl zkreslený kanál dost špatný, crunch se ještě jakžtakž nakroutit dal, ale jak došlo na gain od AC/DC nahoru, nastala slévající se gumová záležitost. Clean byl průměrný, takže vlastně ok. Zesik držel, nic se nakazilo.
Krátkodobě zkušenost 3)
Hlava 2 kanály, 100W ... čistý zvuk ok, zkreslený opět špatný... dle majitele zesik držák používaný jako koncák.
Krátkodobě zkušenost 4)
Kopie osmikila... zvuk výborný... poruchovost v normě, t.j. něco odešlo, ale RR opravil a od té doby ok.
Vyvodil jsem si už před lety subjektivní závěr:
Co se týká zvuku, tak od p.Rožďalovského kopii klasického zapojení či nějaký servis klidně ano, nicméně jeho vlastní složitější konstrukty radši nebrat. A nebo přímo s ním v dílně poladit zvuk, ale nevím jak se k tomu staví.
Co se týká spolehlivosti, tak asi většinově to bude v normě.
Design nemá smysl řešit.
| Cruel YT | Cruel sptf
Čau hudebníci,
chtěl bych se zeptat... Kamrád z kapely si koupil bazarovej Rozdall Edwards Hardman hlava + box 2repro. Když si to přebíral, tak to hrálo, když to zkoušel doma: hrálo to. Jakmile jsme to odnesli do zkušebny a zapojili, tak se kytara neozývala. Vyzkoušeli jsme všechny možný varianty. Špatně jsme to nezapojili. Lampy v pohodě svítily a hřály. Šum z lamp byl slyšet přes repro=Kontakt z hlavy do boxu to nebyl. Něco se pokazilo v hlavě. Prostě to neslyšelo signál z kytary... Nesetkal se někdo se stejným nebo podobným problémem? Mám pocit, že je to jenom nějakým zkrouceným nebo lehce narušeným kabelem z inputu do vnitřností. Děkuji za odpovědˇ
Truhlin
chtěl bych se zeptat... Kamrád z kapely si koupil bazarovej Rozdall Edwards Hardman hlava + box 2repro. Když si to přebíral, tak to hrálo, když to zkoušel doma: hrálo to. Jakmile jsme to odnesli do zkušebny a zapojili, tak se kytara neozývala. Vyzkoušeli jsme všechny možný varianty. Špatně jsme to nezapojili. Lampy v pohodě svítily a hřály. Šum z lamp byl slyšet přes repro=Kontakt z hlavy do boxu to nebyl. Něco se pokazilo v hlavě. Prostě to neslyšelo signál z kytary... Nesetkal se někdo se stejným nebo podobným problémem? Mám pocit, že je to jenom nějakým zkrouceným nebo lehce narušeným kabelem z inputu do vnitřností. Děkuji za odpovědˇ
Truhlin
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušeli jsme asi tři...pigdestroyer píše:zkoušeli jste jinej gábl?
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
NemámeTruhlin píše:Čau hudebníci,
chtěl bych se zeptat... nemáte někdo křišťálovou kouli?
Bez fyzickýho kontaktu s pacientem můžem leda tipovat, já bych to odnesl do opravy, a měl bych jistotu že v tom nic dalšího nezničim.

- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
jinak teda abych nebyl mimo téma: měl jsem tu čest se zesilovačem edward, to je myslím taky rozdal?
byla to nějaká basová asi 150w hlava, nevím podle čeho postavená. byla strašně stará a měla jetý lampy a praskalo v tom, skoro jsem se toho bál dotknout, bylo to různě omotaný izolepou. Vím, že na to hrával Vladimír Václavek. používalo se to na kytaru, párkrát jsem to zkusil a hrálo to s krabičkou a kytarou skvěle (až na to lupání starých lamp) právě díky tomu mám skoro pokušení si nějakou takovou starou potvoru pořídit, protože to bylo opravdu hodně zvukově dobrý. ale kondice nebyla optimální
byla to nějaká basová asi 150w hlava, nevím podle čeho postavená. byla strašně stará a měla jetý lampy a praskalo v tom, skoro jsem se toho bál dotknout, bylo to různě omotaný izolepou. Vím, že na to hrával Vladimír Václavek. používalo se to na kytaru, párkrát jsem to zkusil a hrálo to s krabičkou a kytarou skvěle (až na to lupání starých lamp) právě díky tomu mám skoro pokušení si nějakou takovou starou potvoru pořídit, protože to bylo opravdu hodně zvukově dobrý. ale kondice nebyla optimální
Před cca 2 roky jsem narazil na bazaru na jeho 50w hlavou. Prodávajicí byl z druhýho konce republiky a moc o tom nevěděl. Chtěl za to jen 1500,- že jsou asi lampy v háji. V zápalu jsem dostal nápad zavolat výrobci jestli by mi o tom aparátu něco neřekl (na jeho stránkách jsem takový nenašel) a chtěl jsem poptat případnou opravu.K druhému kroku už nedošlo, páč mě do prdele poslal už po první otázce. Proč prej kupuju starej, mám si koupit novej.... koupiš starej a pak budeš kecat že to nehraje.... Nejvíc sem ho asi nasral tím že jsem mu řekl že to chci "jen do zkušebny" Asi jsou teda jeho aparáty určeny pouze na největší podia. Jednání strašný, od něj bych si teda nekoupil nic a tím myslím kvůli jeho osobě. Nicméně aparát jsem koupil na blind, byla vadná jedna koncovka lampy. Aparát ale hraje dobře, neměl jsem s ním žádný problém i zvuk mi sedl, ale díky tomu koberci místo čalounění bych se s ním styděl někam vyjet. Za mě teda, podle toho co mám aparát zvuk výborný, výrobce podivín.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
dík za pripomenutí , nádherná písnička http://www.karaoketexty.sk/texty-piesni ... vin-431053
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.