Čistý kanál hlasitě chrastí
Pravidla fóra
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Čistý kanál hlasitě chrastí
Ahoj, takže k věci: Včera jsme hráli v jednom klubu, zvukař nám nazvučil nástroje, všechno fungovalo bezchybně, pak jsme tak hodinu čekali. já nechal kombo ve standby a když jsme přišli na jeviště a zapnul jsem kombo, tak se na čistej kanál ozval strašlivej praskot, jako když je poškozenej kabel od kytary.
Vytáhl jsem kabel z komba a dělalo to pořád. Ztlumil jsem hlasitost, ale žádná změna. když jsem něco zahrál, tak to bylo trochu slyšet, ale bylo to utopený v hodně hlasitym praskání. Dneska jsem zkoušel přehazovat elektronky v preampu ze zkreslenýho kanálu na čistej, ale pořád blbne jen čistej kanál, takže to bohužel asi elektronky nebudou...
Ještě mi přijde, že když přepnu ze zkreslenýho na čistej, tak to praskání jakoby postupně zesiluje a asi za 2 vteřiny už to praská pořád stejně nahlas...
Netuší někdo, co to dělá?
Vytáhl jsem kabel z komba a dělalo to pořád. Ztlumil jsem hlasitost, ale žádná změna. když jsem něco zahrál, tak to bylo trochu slyšet, ale bylo to utopený v hodně hlasitym praskání. Dneska jsem zkoušel přehazovat elektronky v preampu ze zkreslenýho kanálu na čistej, ale pořád blbne jen čistej kanál, takže to bohužel asi elektronky nebudou...
Ještě mi přijde, že když přepnu ze zkreslenýho na čistej, tak to praskání jakoby postupně zesiluje a asi za 2 vteřiny už to praská pořád stejně nahlas...
Netuší někdo, co to dělá?
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
f
Zkus si zkontrolovat v předzersíku víc věcí než jen lampy kolikrát to může bejt i prkotina
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nebo taky výstupní trafo, což je ještě nepříjemnější, to se mi stalo u Carvina, že prostě odešlo a ted je pořád ještě u ESH v opravě, dlouho jsem čekal, než ráčilo z USA dorazit...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
ale to je divný, že by to dělal jen čistej kanál... teď sem si všim, když jsem měnil mezi sebou ty preampový lampy, že jsou některý jakoby okouřený, tak se v tom radši moc hrabat nebudu, to bude nějaká sviňárna mimo lampy a chce mi je to asi spálit...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
měls ho tam už před Vánoci viď..já ho tam viděl, když sem nesl fendříka na servisMaples píše:nebo taky výstupní trafo, což je ještě nepříjemnější, to se mi stalo u Carvina, že prostě odešlo a ted je pořád ještě u ESH v opravě, dlouho jsem čekal, než ráčilo z USA dorazit...
to a to a za chvíli zas tohle
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
račito dej naopravu. pokud tam budeš mít něco dosrrrrrrrrr tak ti to může odpálit i nový lampy...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Nebo, jestli to má jednostranej tišťák, tak na těch časem ty spoje přestanou držet, tak se tam třeba uvolnilo.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::