Nejoblíbenější česká kapela
Lunetik !
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Chevees
- last.fm: Chevees
- Kontaktovat uživatele:
Najít mojí nejoblíbenější českou kapelu je těžký, ale z českých luhů a hájů poslouchám např. Echt!, Garáž, Psí vojáci, Taking off, Votchi, Kabát, Wohnout, JAR, Horkýže slíže (i když to jsou slováci, ale myslím, že to je jedno
), Gaia Mesiah, Krausberry, Tři sestry, atd...
Prostě takovou všehochuť...
Prostě takovou všehochuť...
Horkýže Slíže jsou slováci jak poleno. Ale trocha toho tříakordového punku nikdy neuškodí.
A já sprostá, som sa kvoli tebe nastriekala sprejom...
A já sprostá, som sa kvoli tebe nastriekala sprejom...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
no mel sem obdobi morcat na uteku
, ale uz sem vyrostl. stejne ale maji jednu vec co se me libi - ciste jenom text - BOŽKOV
no a horkyze slize jsou moje laska od tusim 11 let,takze uz je to veru zhruba (jisty si nejsem) 5 let, co jsem se zaposlouchal do nadherneho L&G songu a marne patral po tom, co to je lubrikacni gel.
pak HS maji sice songy jednoduchy, ale mariovy vyhravky maji stavu. tak bych si predstavoval priklad toho, jak udelat z mala opravdu hodne. no a texty stoji taky za to, sproste jen kdyz je potreba (ne jak morcata) a vtipne az az. neznate nekdo stretol vesely? je to na ja chacu tebja - super text a perfektni primitivni melodie solovky.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Horkyze Slize su fajn... len volako neviem prist na chut zvuku tych gitar, neviem preco...
Inak tych Cocotte Minute mam tiez rad, aj ked po par pesnickach mi to pride na jedno kopyto. Ale na koncertoch su super, da sa dobre vyblbnut. Rovnako aj Five O'clock Tea.
Zo slovenskych kapiel sa mi najviac vidia Liquid Boogie Roll so skvelym gitaristom Palom Chodelkom.
Inak tych Cocotte Minute mam tiez rad, aj ked po par pesnickach mi to pride na jedno kopyto. Ale na koncertoch su super, da sa dobre vyblbnut. Rovnako aj Five O'clock Tea.
Zo slovenskych kapiel sa mi najviac vidia Liquid Boogie Roll so skvelym gitaristom Palom Chodelkom.
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele: