100w je proste malo na ten bordel co hrajem
Pokud je to na bordel, je to neschůdný, ten zes má strop u metly 88er a má jí pouze napodobit. Fořt má recht s citlivejším reprem a stačila by ti 2*12. Líp se uslyšíš, ale stejně to na moderní bordel nebude. Dělej bordel na 5150 alternativy, čili na ty Bugery (6260, 333XL) se dá nakroutit bordelu až za roh.
Problémeček ale je, že nám se líbí zvuk Valva, žáno

Mám stejnej problém - 100DFX
A teď postupně.
Neprosazuje se prave proto ze nema dobry zvuk.
Nesmysl, se slušnou 2*12 MÁ velmi slušnej zvuk, ale nemá dostatečný výkon. Potažmo cituji "na ten bordel co hrajem". Valvekink je proti němu mrtvý něco. Něco co maj všichni, a nehraje to pořádně nikomu. Ale výkon to má, votom nic. K ničemu.
A při nastavení ekvalizéru dát co nejvíc středů
Fořte, když von tenhle zes je na ty středy takovej teplej cíťa. Imho fičura co mu chybí, jsou Presence ala 800. Tady se to blbě kroutí ... a furt je to tranďák, žáno

víc středů rovná se násobně písku - člověku to přijde pořád dost pevný a nosný, ale jen do chvíle, kdy strčí květák do repra a zahraje kilo. Není to onen starej Mosfet - ten řval jak píchlý prase i v 50W (nebo snad 30W? už vím koko a nebudu to gůglit) s 1*12". To se 95% místních ale motalo na houbách.
sam o sobe hraje dobre, ale v kapele se lehko ztrati.
Hoši, nevydávejte tyhle blekoty za univerzální. První jantar, co sem zavítá si přečte, že Valvouš se ztratí v kapele a je k prdu. Leda h***o, a ještě jednou h***o.
Vždy záleží na stylu a počtu ve smečce.
Já se neztratím ani s tím 100DFX a neztratil bych se na libovolnej vámi dodanej apec. Pilsen boys budou už někdy v zimě svědky. 20W lampa ho s přehledem převálcuje.
Cha cha. S bicmenem co nejni idiot a nezláme během 3 skladeb 4ks paliček (bubeník mýho syna, jinak normální kluk) a nějakém bazálním pojetí o hladině hluku to jde uhrát i na toho Valvouše. Jen člověk musí dělat muziku, a ne bordel, to je celý.
A první, kdo by se ztratil při přímý zkoušce, by byli plkátoři o "ztrácení v kapele". Někam na bar
Pazoury a nic než pazoury. Přikládáte tomu zbytku mnohem víc, než si zaslouží a pro samý recta a V30 a krabičky zapomínáte na samou podstatu. Pazoury.
Alou cvičit holoto. Jsem se odkopal