EDIT Nero: Vkládám odkaz nalezený dayslypperem, jde o opravy reproduktorů:
Opravy aparátů
Opravy aparátů
Existuje někdo, kdo se zabývá opravou aparátů a komb? Konkrétně potřebuju opravit (asi) zdroj u 200W tranzistorové kytarové hlavy Randall z roku 1978. Nemáte někdo kontakt hlavně na někoho z Prahy? Dík. fa.cha@centrum.cz
-
thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Neni problém... thunderstrike@seznam.cz
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u toho, neznáte někoho kdo opravuje kytarové zesilovače, lampové, v okolí Teplic (třeba i Most, Ústí, Chomutov atd.) ... Potřebuju někoho kdo by mi změřil lampy, poradil s jejich výměnou a udělal údržbu co se týče výměny elektrosoučástek...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
-
thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Fakt nikdo nezná žádnýho maníka na lampáče ze severních čech? To jsem zklamanej, taková metla českýho rocku....
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Ahoj lidi!Rád bych přiživil v na tomhle chatu a využil vašich vědomostí.
Mam problém s kombem.V pátek mi konečně přišel z muzikant.cz vysněnej ENGL S.MOFFATT THUNDER,ale moje radost zase rychle zkončila!
Z aparátu lezou ňáký ruchy připomínající rachot vysílačky.Objevuje se to v různých intervalech a ikdyž je v režimu standby,tak je slyšet jak se v tom sezíku něco děje!Protože vyřídit reklamaci,nebude vůbec sranda,rád bych věděl,jestli nemůže být jen nějak povytažená lampa a jestli,když sundam zadní síťku,abych se k elektonkám dostal neporušim záruku.Jsem z toho zoufalej a budu rád za každej postřeh!Zatim díky!
Mam problém s kombem.V pátek mi konečně přišel z muzikant.cz vysněnej ENGL S.MOFFATT THUNDER,ale moje radost zase rychle zkončila!
Z aparátu lezou ňáký ruchy připomínající rachot vysílačky.Objevuje se to v různých intervalech a ikdyž je v režimu standby,tak je slyšet jak se v tom sezíku něco děje!Protože vyřídit reklamaci,nebude vůbec sranda,rád bych věděl,jestli nemůže být jen nějak povytažená lampa a jestli,když sundam zadní síťku,abych se k elektonkám dostal neporušim záruku.Jsem z toho zoufalej a budu rád za každej postřeh!Zatim díky!
nekoukal jsem presne co je to za kombo a jak ma reseny preamp, ale podle popisu to vypada na mikrofonickou preampovou elektronku ECC83/12AX7(ty mensi, vetsinou s plechovym krytem kolem), casto to dela, kdyz je to hned ta prvni....Pláňoidum píše:Ahoj lidi!Rád bych přiživil v na tomhle chatu a využil vašich vědomostí.
Sundanim zadni mrizky zaruku neporusis, lampy se bezne meni - spotrebni material
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
100% to zjistíš, když na zadní panel nebo přímo na elektronky poklepeš propiskou, jestli to bude chraplat, jsi doma. mě dyž přišlo kombo, byli mikrofonický 3:D ten hajzlik co mi to posílal tam dal starý elektronky...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opravy aparátů Engl a jiných v Brně. Už jsem to dával i do tématu Kytaráři ale tady by to taky mohlo někoho zajímat.
http://www.kytary-aparatury.cz/index.html
http://www.volny.cz/kytary-aparatury/
http://www.kytary-aparatury.cz/index.html
http://www.volny.cz/kytary-aparatury/
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
A pro lidi co bydlí v nějaký (__|__) světa jako já, tak doporučuju zabalit apec, napsat do ESH, poslat to tam a čekat...Měl jsem tam svojí hlavu na přelampování, seřízení, měnění některých součástek a teď jí nepoznávam, hraje naprosto dokonale. Takže ESH vřele doporučuju. Profesionální přístup, hodně zkušeností, výbornej výsledek...Kontakt http://www.eshamp.com
Naposledy upravil(a) afektband dne 13.10.2007 9:58, celkem upraveno 1 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak tak....
z nejaky amatersky kopie JCM800 vam udelaji delo s lepsim zvukem a mensim brumem - zadna prestavba.. jen vymena lamp, nejakych kondiku za znackov s mensi toleranci, vymena par "dulezitych" vodicu... a jsme doma
z nejaky amatersky kopie JCM800 vam udelaji delo s lepsim zvukem a mensim brumem - zadna prestavba.. jen vymena lamp, nejakych kondiku za znackov s mensi toleranci, vymena par "dulezitych" vodicu... a jsme doma
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Hodne chvaleny na opravu, servis a sestavovani novy aparutury je Rozdalovsky - Rozdall.. http://web.quick.cz/rozdall/
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
no bych taky moh prihodit svuj problem s trandakem ale
ve zkusebne ve stary ten kluk u kteryho sme zkouseli mel tam nejak podivne zapojenou lednici plus tam bylo zapnutech dalsich x veci az na konec pri nejakym songu moje kombo proste utichlo prestalo hrat nesviti kontrolka nic a byl cejtit smradek jako kdyz se pali plast ale zadnej kour zadnej ohen jen smrad nastesti ta zkusebna byla v jedny elektrikarsky firme tak me se na to hned podivali a bylo to neco s napetim nejaka soucastka chcipla tak me tam pry dali lepsi a silnejsi a od te doby me v kombu nejak divne praska kdyz hraju tak to praskani je mensi a obcasne ale kdyz zrovna kombo je zapnute a neco se pichne jeste do zasuvky tak se ozve takova rana ze i katusa se musi stydet netusim cim to je, velice rad bych potom to kombo prodal a presel na hybrida trandak je trandak no i kdyz tenhle je dobrej.
nom EDIT>uz sem prisel na ten problem kombo proste nema rado kdyz je zapojeno hafec veci v okoli nej mam namysli ruzne bytove spotrebice televize lednicky a tak
nom EDIT>uz sem prisel na ten problem kombo proste nema rado kdyz je zapojeno hafec veci v okoli nej mam namysli ruzne bytove spotrebice televize lednicky a tak
Lampa
Ahoj, mám lampovej aparát 50W, v předzesilovači má 4 a v koncáku 2 lampy. Problém je v tom, že jedna z těch dvou prostředních v preampu se asi odporoučela, ale hraje to. Tak bych rád věděl, jestli s tim můžu dál chvíli hrát a když jí budu měnit, tak jestli mám vyměnit jenom tu jednu nebo pár nebo snad všechny. A myslim, že to snad nebude problém, když tam nacpu stejnou lampu ale jiný značky, ne?
-
thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
to vůbec nic neznamená:D jestli nesvítí preampová lampa a kombo hraje, jsi v klidu...a když zaklepeš s kombem, tak ten zvuk bude nejpravděpodobnějc reverb, když se ty pružiny klepou někde dole v tom podlouhlym futrálu na něj...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jasně, ještě jí dneska zkusim vyndat a zatřepat s ní, já jenom, že to před tim nedělalo. a ty dvě vokolo svítěj. a na tu zakrytou nevidim
To stim reverbem sem si taky myslel, ale mám takovej pocit, že to de zezhora, reverb je důle. Je to vlastně složitější, to kombo hrát přestalo, tak sem dostal nový, stejný a todle sem zjistil, jenže se nemůžu ubránit pocitu, že todle hraje líp
, ale ty lampy tam měly už rok v tom starym. tak nevim, sem z toho rozpolcen. taky mi příde divný, že by v novym apecu byla jeblá lampa, leda že by se s tim už narodila. no ale to co potřebuju vědět, je to jestli když bude náhodou fakt v čoudu, jesli můžu vyměnit jenomjednu. v koncáku mám pocit, že to nejde