Miláčku můj jedinej - pro mě Floyd zabiják sustainu je a přes to vlak nepojede. Čti to, co píšu pořádně, píšu "na muziku kterou hraju teď". Říkám že jsou případy a chvíle, kdy tomu tak je - nikde tu nehlásám, že to platí plošně jako univerzální poučku (byť přiznávám, že to mohlo tak vyznít a měl jsem se vyjádřit přesněji, hned na první dobrou).to byla reakce na to, že jsi tady tvrdil, jaký je Floyd zabiják sustainu a my jsme se ti snažili vysvětlit, že je to blbost. Pokud vycházíš ze skušeností ze dvou kytar, kdy je jedna kytara Dimavery a druhá bůhvíco a ještě k tomu si srovnáváš konkrétní kusy a vyvozuješ závěry.
Pocem hele, a teď si k tomu sedni. Sedíš
Ty vycházíš ohledně mých zkušeností ze špatnýho vzorečku. První kejtru s Floydem jsem si koupil koncem března 1990 - kdes byl tou dobou ty
(O.T. ale musím ... už onen hájgéjn ala Messa kterej tak rád řešíš a vyznáš se v nich jsem měl roku 94 v podobě Acoustic GT100, řešení zesu koncovým parametrickým EQ Acousticu Messa sprostě ukradla a prohrála soud. Nezbylo jí než tu firmu koupit). Čili pochop, že to co řešíš dnes, jsme řešili už tou dobou, mínus samozřejmě dnešní možnosti, a to se vážně porovnat nedá. Meritum věci je ovšem totožné.
Ani ohledně těch Dimaverek (jež nazýváš otopem) se nemůžeme shodnout a neshodneme. Pro mě je otop cokoli, co nejde naladit - tím pádem je to skutečně nehratelný. Nešly naladit obě ty výše zmiňované Washburn (jedna s velkými výhradami). Určitě bych našel víc příkladů fošen do 5.000 co na tom budou stejně. Ale najdu je i ve "vyšších" kategoriích. Spolehlivě.