Jo, taky si myslím, že pokud jsou funkční je nesmysl je měnit .
Jenže mám problém s tím chrastění, kontox (nastříkaný všude možně) mi nepomohl. Krom toho mám takový zvláštní problém s hučením, nejspíš něco špatně uzemněno, a vzhledem k tomu, že je celá elektronika kytary napájena na nějaký Gibson tišťák, tak budu ty nové dráty potřebovat. Ale to je úplně mimo téma, zatím mě to nějak nepálí.
Humbucker > Single Coil
Pravidla fóra
Re: Humbucker > Single Coil
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
To rozepínání cívek si zkus domluvit u Macha (R.M.Pickups). Z těch lepších drátků a poťáků nějaký větší "zvukový" užitek mít asi nebudeš, ale samozřejmě je blbost mít v kytaře poťáky, které šustí a nějaký pošahaný plošňák od Gibsona, který už neví, na čem ušetřit, by se mi v kytaře taky zrovna nelíbil... Já bych to vyměnil už jen z principu 
Děkuji za radu. Mluvíš mi z dušeqwer píše:To rozepínání cívek si zkus domluvit u Macha (R.M.Pickups). Z těch lepších drátků a poťáků nějaký větší "zvukový" užitek mít asi nebudeš, ale samozřejmě je blbost mít v kytaře poťáky, které šustí a nějaký pošahaný plošňák od Gibsona, který už neví, na čem ušetřit, by se mi v kytaře taky zrovna nelíbil... Já bych to vyměnil už jen z principu
Úpravu snímačů dělá i Tůma http://www.tumapickups.com
Také děkuji, teď už jen rozhodnout, jestli se mi vyplatí nechat nechat někoho do těch snímačů rýpat
.
Od Tůmy jsem snímač upravený že dvou na čtyři dráty měl a pohoda. Navíc ho zavoskoval