Aparáty Made in China: překvapení i zmetky

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
BangTheGang
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/bangdagang

Re: Aparáty Made in China: překvapení i zmetky

Příspěvek od BangTheGang »

torst píše:Bugery jsou bezva apce, ne? za tu cenu ! Pořád se mluví o tom, že hrajou dobře ale jsou (mohou být :-/ ) poruchové, kvůli sériovce, použitým součástkám atd. Ale není to podobná legenda jako zkroucené krky a vypadané pražce na asijských kytarách? Zatím jsem nic takového neviděl.
Kolega má Randalla 50W, China a bez vady. Já mám německý Engl Thunder a už jsem v něm musel letovat jeden studeňák.
Nedávno jsem jí koupil a vážně nářez ! :) Původní majitel na ní ale musel nechat přeletovat studený spoje a měnil pětikolík footsitche za pevnější, ten z výroby prej nestál za moc. Je to jedna z těch prvních, o kterých se říká že jsou na tom hůř se spolehlivostí. Taky tovární lampy nestojí za moc . Jinak naprosto ok, nemyslím že by měly plošně nějaký vážnější vady z výroby, ani jsem vesměs neslyšel nic horšího
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

torst píše:Bugery jsou bezva apce, ne? za tu cenu ! Pořád se mluví o tom, že hrajou dobře ale jsou (mohou být :-/ ) poruchové, kvůli sériovce, použitým součástkám atd. Ale není to podobná legenda jako zkroucené krky a vypadané pražce na asijských kytarách? Zatím jsem nic takového neviděl.
Kolega má Randalla 50W, China a bez vady. Já mám německý Engl Thunder a už jsem v něm musel letovat jeden studeňák.
Asi jako když jsem si kupoval Marshalla JCM1 exkluzivně vyrobenýho v Milton Keynes U.K. a byl vadnej, kdežto DSL vyrobený ve Vietnamu šlape jak hodinky bez sebemenší komplikace...
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Jo, tohle je klasika :D
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
kos99

Příspěvek od kos99 »

když dobrý kombo z chiny ....tak asi H&K tubemaiter 18-36 nestojí zrovna málo ale za ty prachy to hraje
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“