Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od speed8 »

Osobně mě to vyhovovalo, bylo to přehledné a nebolely z toho oči. Určitě nejsem sám - viz diskuze na bazaru.
A to, že mi nechodí maily když někomu napíšu mi taky celkem štve. Občas se to hodilo...
Hlavně všichni na to byli zvyklí. Škoda no.
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

speed8 píše: A to, že mi nechodí maily když někomu napíšu mi taky celkem štve. Občas se to hodilo...
Hlavně všichni na to byli zvyklí. Škoda no.
Díky za konkrétní připomínku. Ten mail beru. Snaha byla posílat co nejméně emailů, aby si mailový server neřekl dost, to je spamový robot. Už teď přes něj teče hodně emailů. Ale chápu, že pro uživatele to fungovalo něco jako odeslaná pošta, evidence komu jsem co napsal. Zapneme to a uvidíme.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Maily mi taky trochu chybí. Byla to fajn kontrola, že to odešlo, a že člověk neudělal nějaký překlep u svého mailu. :) Ale dá se samozřejmě žít i bez toho.

Jediné, co mi to stále dělá je to, že po vyhledávání mě to po kliknutí na určitou sekci (kytary) nehodí k nejnovějším inzerátům, ale stále to vyhledává mnou zadané slovo. Dřív se tím vyhledávání zrušilo a člověk byl u nejnovějších inzerátů. Netuším, jestli je to chybka, nebo to tak po změně prostě bude. Opět ale nic, s čím by se nedalo žít.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Sajmon píše: Jediné, co mi to stále dělá je to, že po vyhledávání mě to po kliknutí na určitou sekci (kytary) nehodí k nejnovějším inzerátům, ale stále to vyhledává mnou zadané slovo.
Děkuji za konkrétní dotaz. Někteří používají tlačítko na aktuální kategorii jako "zpět", když jsou na detailu inzerátu. Bylo velké haló, když se to zrušilo (bludiště ;)). Takže chtějí mít po kliknutí na aktuální kategorii ve filtru přesně to, co tam měli před tím. Vyhledávání, stránkování a všechno další. Proto se to chová tak jak se to chová. Pokud překliknete na jinou kategorii, už to vyhledávání smaže, protože se vztahuje ke kategorii. To už předpokládáme, že se uživatel "nevrací" a chce procházet něco jiného. Zatím mi to připadá jako nejlepší řešení při zachování onoho "zpět".
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Moc děkuju za vysvětlení, dává to smysl. Jen nezvyk prostě. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
vozkic_04
Nový uživatel

Příspěvek od vozkic_04 »

Mám problém na mail mi nechodí potvrzovací email při vkládání inzerátu vůbec nevím proč zřejmě nějaká chybka někde :cry:
noc33

Příspěvek od noc33 »

Mě osobně štve ta vtíravá reklama v pravé části, kdykoliv zadám nějaký termín (např. MXR) do vyhledávání v bazaru, nabídne reklama přesně to z eshopu kytary.cz.
krasty

Příspěvek od krasty »

noc33 píše:Mě osobně štve ta vtíravá reklama v pravé části, kdykoliv zadám nějaký termín (např. MXR) do vyhledávání v bazaru, nabídne reklama přesně to z eshopu kytary.cz.
Jestli to nebude tím, že Hudební bazar provozují kytary.cz :wink:
Ber to jako daň za to, že to máš zdarma včetně hudebního fora. Bez reklamy by tu bazar nebyl.... (můj názor)
kunec

Příspěvek od kunec »

Njn... After marketing... Možná to zbraň
bedrichobecny
Nový uživatel

Příspěvek od bedrichobecny »

Zdravím.Při vložení inzerátu mi nedojde potvrzovací link. :( Kde je prosím chyba?Všiml jsem si ,že problém není jen u mně.Děkuji za odpověď.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Už chodí jen ten autorizační mail, ne? Mně přišel jen autorizační, ale inzerát se normálně zobrazuje.
bedrichobecny
Nový uživatel

Ne ....nepřišel ani ten :) Zkouším podat inzerát už asi týden.:)
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Ježiš, já jsem pako. Já myslel, že ti nepřišel potvrzovací mail. Ale ty jsi psal potvrzovací link. Sorry. :) Vracím se do první obecné a učím se znovu číst.
José

Příspěvek od José »

Bedřichu, zkoušel jsi i jiného poskytovatele emailu?
bedrichobecny
Nový uživatel

To ne,ale jo.... můžu vyzkoušet.Dík za radu.
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

bedrichobecny píše:To ne,ale jo.... můžu vyzkoušet.Dík za radu.
Pokud používáte email poskytovatele @seznam.cz, tak ten je prověřen a současné době funguje.
Pokud máte email někde jinde, tak napište a koukneme se na to.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

mohu potvrdit-Seznam funguje
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Centrum taky.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
gogosch
Nový uživatel

Příspěvek od gogosch »

Zdravím, už několkrát jsem se snažil napsat inzerát, a nikdy jsem nedostal potvrzovací email, takže inzerát nebyl zveřejněn. Kde je chyba?

Díky Petr :(
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Přečti si to zde o pár postů výš a měl bys odhalit problém. Pokud máš prověřeného poskytovatele emailu a stejně to nejde, tak počkej a VladaM se na to určitě mrkne ;).
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“