btw ty ceny Standardu pěkně vystřelili
Gibson Les Paul Classic Custom
Pravidla fóra
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gibson Les Paul Classic Custom
Nevšiml jsem si, že by někdo pomlouval Standardy, ale pokud mám dát 60 tisíc, tak snad mám nějaké nároky na zvuk a zpracování. Když jsme u toho 08 ročníku, tak jako jediné pozitivum oproti starším (jenom weight relief) modelům vidím hlavně tu váhu. Samozřejmě nepochybuju, že se dají najít výborně hrající kusy napříč řadami a v případě, že někdo upřednostní třeba Classic před Customem, tak je to i ušetřených pěkných pár desítek tisíc.
77.000,-
Pánové šáhl jsem si teďka na Les Paul Classic Custom Light co mají v kytarách v Brně a je to přesně to, co hledám! Tenké tělo, skvělý krk. Jen cenovka 60K mi je nesympatická. Dá se sehnat něco podobného, co nevypadá jako metlošská kytara v cenovce do 15K bazarového?
Koukal jsi po Michaell Kelly patriot nebo tak něco? Nevím, jestli to bude ono, ale zrovna je jedna na bazaru asi za 9k.
mrkni se po PRS - stejna tloustka tela, krk bude taky podobnyho stylu. kolem 15k bys mel pri trose stesti sehnat nejakou stavbu od ceskyho kytarare na tohle tema.
Děkuji za odpovědi. Nechci žádné napodobeniny les paula, nebo PRS (PRS jsem měl a nevyhovuje mi - takové nemástné neslané). MK jsem nezkoušel, ale vzhledově se mi nelíbí. Opravdu chci Les Paula - mám Jay Turser a ten mi skvěle padne - tenčí tělo, tenčí krk - jako Custom Light. Chci si ale pro uspokojení koupit něco dražšího.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ony se dělaly i Studia ve verzi Lite (ne Light
), ale na našem bazaru bude problém nějaké najít. Toho PRS SE bych se taky vůbec nebál, hledal bych Singlecut, nebo Custom22.
Na druhou stranu čekat, že z těch levnějších kytar budeš mít stejný pocit jako z LP Custom, je tak trochu naivní.
Na druhou stranu čekat, že z těch levnějších kytar budeš mít stejný pocit jako z LP Custom, je tak trochu naivní.
vyuziju topic - za kolik kdysi lital gibson LP voodoo? co sem tak proletel svet, nasel sem 2 kousky 2k €+
Na ebay.com kolem 1 tisíc eur a sgčka ještě míň - i za 700eur. Borec co ho má teď na bazaru prej 45, trochu me rozesmál, ale je to celkem raritka, tak to asi pude...
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
trošku předražené Studio, ne ?bjjz píše:vyuziju topic - za kolik kdysi lital gibson LP voodoo? co sem tak proletel svet, nasel sem 2 kousky 2k €+
Mám pocit, že relativně nedávno (cca rok zpět?) se docela dlouho jeden kousek válel na nějakém českém serveru za něco málo přes 20k.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
to asi hejbubucci píše:trošku předražené Studio, ne ?bjjz píše:vyuziju topic - za kolik kdysi lital gibson LP voodoo? co sem tak proletel svet, nasel sem 2 kousky 2k €+