Zdravím,
Mám potíže s krabkou od Blackout Effectors - Musket.
Jde o to, že při vypnutí nejde skrz žádný signál, je prostě ticho. Ale při zapnutí hraje úplně v cajku.
Efekt jsem rozebral a prohlídl, drátky i veškerý pájení se zdaj v pohodě. Může být příčinou spínač? Popřípadě jak ho otestovat?
Předem díky za veškerý příspěvky
fuzz - žádný signál skrz při vypnutí
Pravidla fóra
Re: fuzz - žádný signál skrz při vypnutí
Zdar, ano s největší pravděpodobností bude závada v přepínači. Otestuješ ho jednoduše ohmmetrem. V jedné poloze jsou prostřední kontakty propojeny se svými protějšky na jedné straně, při přepnutí se prostřední kontaktakty propojí s protějšky na opačné straně. Ty "protějšky" myslím geometricky při pohledu na přepínač zespod na kontakty. Mělo by to tam vypadat nějak takto:
Bez ohmmetru nebo aspoň nějakého "šlusmetru" se asi neobejdeš, protože budeš muset identifikovat funkci toho přepínače. Asi neuděláš chybu, když jej přímo koupíš a vyměníš.
EDIT: Tak vypadá:
EDIT: Tak vypadá:
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.