Zavoskovani snimacu
Zavoskovani snimacu
Chci se zeptat jestli jdou zagoskovat i singli...?diy za odpoved
Nevim jestli tady uz neco takovyhoneni ale nic sem nenasel(kdyz tak to smazte)
Nevim jestli tady uz neco takovyhoneni ale nic sem nenasel(kdyz tak to smazte)
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevidím důvod proč by nešly. Podle mě je to celkem jedno.
Tady je menší návod ale s HB.
http://www.jimmylegs.com/pickups_wax_repotting.htm
Tady je menší návod ale s HB.
http://www.jimmylegs.com/pickups_wax_repotting.htm
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Jde o zpětnou vazbu- nezavoskovaný snímače dost nepříjemně pískaj, když do nich pošleš větší zkreslení, toť moje zkušenost. A neni to vazba jako od stun, za tuhle vazbu můžou kovový součástky v tom snímači, popř. samotná cívka.SmileCZ píše:no, co se da udelat s dvojcivkama pude urcite i se singlama ale k cemu to je, muzu li se zeptat? =P
Taky jsem si sám voskoval snímače, když se budeš držet toho návodu, tak by se nemělo nic stát.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Izolepa...Aby to drželo.Martin656 píše:hle potrebuju help...mam na civkach nalepenou takovou pasku kolem dokola..nevi to co to je..?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
popravde bude nova kytara..ale me se zda ze sem u teho setu chytnu neakej extra luxusni kus..jak u kytary tak u komba pac se mi zda ze to kombo za ty prachy je extra good...(zvlast ted se neak rozehralo-dostalo stavu ci co)a kytra je taky good pohodlnej krk-ikdyz ten uz mam zrubanej zezadu ofd vecnej padu adt-pomohlami vyrazne sestra(kdyby to nebyla holka uz by ji davno prilitla facka)Ted sem to cely rozebal a pujdu zbrou sit neak barvu..aspon mam na rok co delat a ak ji dam bilej kabat,nebo slonovina..?hmm se musim jetse rozmyslet::D:D a vybrousim loze pro krk atd
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D