Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Bejk
Moderátor

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od Bejk »

Vyloženě mě s*re nové otevírání fotek, kdy se otevře rovnou nový odkaz a ne jen náhled fotky, kdy mohl člověk prolistovat v klidu všechny fotky bez možnosti rozklikávání inzerátu a ještě překlikávání na další fotky. Když chtěl člověk fotku v co největším rozlišení, tak si to otevřel sám a byl pokoj.
To byla vaše vlastní iniciativa nebo to bylo na přání někoho jiného?
José

Příspěvek od José »

Plně souhlasím s připomínkou!
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Taky mě to docela štve. Ale doteď jsem si myslel, že mi jen hapruje prohlížeč, protože mi to shodou náhod začalo fotky takto zobrazovat po jeho aktualizaci. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

José píše:Plně souhlasím s připomínkou!
Sajmon píše:Taky mě to docela štve. Ale doteď jsem si myslel, že mi jen hapruje prohlížeč, protože mi to shodou náhod začalo fotky takto zobrazovat po jeho aktualizaci. :)
Bejk píše:Vyloženě mě s*re nové otevírání fotek, kdy se otevře rovnou nový odkaz a ne jen náhled fotky, kdy mohl člověk prolistovat v klidu všechny fotky bez možnosti rozklikávání inzerátu a ještě překlikávání na další fotky. Když chtěl člověk fotku v co největším rozlišení, tak si to otevřel sám a byl pokoj.
+1
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

wikxzen píše:
José píše:Plně souhlasím s připomínkou!
Sajmon píše:Taky mě to docela štve. Ale doteď jsem si myslel, že mi jen hapruje prohlížeč, protože mi to shodou náhod začalo fotky takto zobrazovat po jeho aktualizaci. :)
Bejk píše:Vyloženě mě s*re nové otevírání fotek, kdy se otevře rovnou nový odkaz a ne jen náhled fotky, kdy mohl člověk prolistovat v klidu všechny fotky bez možnosti rozklikávání inzerátu a ještě překlikávání na další fotky. Když chtěl člověk fotku v co největším rozlišení, tak si to otevřel sám a byl pokoj.
+1
též mě to irituje... divný krok zpět :|
grock

Příspěvek od grock »

Také štve !
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Škoda, že se k tomu zatím nikdo nevyjádřil...
Mastersonic
Nový uživatel

Příspěvek od Mastersonic »

DOBRÝ DEN, CHTĚL BYCH SE PROSÍM VAS ZEPTAT ZDA JE NĚJAKÝ PROBLÉM S OBRÁZKY ŽE SE OTEVŘOU VŽDY NA STRÁNCE A NE JAK DŘÍVE ŽE SE MOHLY FOTKY PŘEKLIKNOUT JAK VE FOTOGALERII NYNÍ KLIKNETE NE FOTO A UKÁŽE SE VÁM NA CELE OBRAZOVCE JEDNA FOTKA A MUSÍTE DÁVAT TLAČÍTKO ZPĚT A ZASE DRUHOU FOTKU MUSÍTE KLIKNOUT ZVLÁŠŤ NE JAK VE FOTOGALERII. ZDA JE CHYBA U MĚ V PC NEBO JE TO CELKOVÝCH STRÁNEK. :?:
Mastersonic
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přímo na fóru není žádný stálý návštěvník, který by se k tomu mohl relevantně vyjádřit. A IT oddělení kytar.cz teď asi spíš řeší nasazení nového e-shopu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Ty javascriptové náhledy nefungují už delší dobu (odhadem i měsíce). Původně jsem měl taky za to, že je chyba na mé straně. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Nebylo by možné zařídit, aby u vkládání inzerátu šlo zadávat více lokalit prodeje? Myslím že lidé pravidelně dojíždějící mezi různými městy (např. studenti) by to ocenili. Člověk by už potom nemusel do inzerátu psát, že je možno dovézt zboží i do jiného města.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
krasty

Příspěvek od krasty »

Že by prohlížení fotek na bazaru opět bylo funkční?
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Vypadá to tak! :)
José

Příspěvek od José »

Paráda, děkujem!
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Je to úžasná zpráva :).

Zrovna, když jsem si na to začínal zvykat... :D
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Proč nelze zaslat odpověď na inzerát?Díky...
krasty

Příspěvek od krasty »

Protože si někdo na bazaru stěžoval na posílání úchylných a arogantních anonymních odpovědí. Viz. diskuze
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

krasty píše:Protože si někdo na bazaru stěžoval na posílání úchylných a arogantních anonymních odpovědí. Viz. diskuze

Díky,četl jsem..
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Nejhorší je, že to idioty stejně nezastaví. Kvůli hrstce blbců se to zkomplikuje pro slušné uživatele. Těším se na ruční přepisování některých šílených mailů. :)
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Tak jedno se opraví (nenapíšu zlepší, protože to jen vrátili zpět) a druhé takhle dojeb*jí :roll: . Když někdo bude chtít otravovat, stejně si tu práci dá a napíše, rozdíl bude jen v tom, že člověk bude znát jeho email, ale k čemu mu to bude?
Kvůli jednotlivci omezí většinu? Jen proto, že si stěžoval? Vsadil bych se, že to byl nějaký nýmand, kterému napsal párkrát John Cole a on pak udělal divadlo :roll: . Jsem zvědavý, co budou dělat, až jim vynadá znova, že mu píše pořád (protože email pro spam tam pořád je :D). Pak bude u inzerátu nutný tel. kontakt, který se bude zobrazovat, ale to jen do doby, než pár lidí zveřejní správným lidem pár telefonů a oni si začnou opět stěžovat. Rovnou bych tohle celé přeskočil a u každého inzerátu by byla uvedená celá adresa prodávajícího a napsat by se mu mohl možná tak telegram nebo dopis. V každém inzerátu by bylo rovnou předepsané- POUZE OSOBNÍ ODBĚR. Akorát by to určitě pár lidí špatně pochopilo a osobně by si pro to přišli, až by nebyl nikdo doma :twisted: .
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“