Gibson Les Paul Studio 2014 Elkesar mod baryton strat (RM snímače) Furch Durango Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Dobře vypadají a co jsem slyšel některé kapely, které je používají, tak i dobře zní. Pro ty kdo neznají jejich tajemství: Specialitou jest celohliníkový krk
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
S hliníkem na krky či těla experimentoval Kramer už na přelomu 70. a 80. let. Upustili od toho, protože kytary z hliníku jsou moc náchylný na změny teplot.
v 80´tých se mi široké hlavy líbily, úzké ne. Dnes naopak. Ale to bych překous. Vzal bych pilku a uříz bych na klasickou velikost!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Velké hlavy podlě mě souvisí s jeansy do zvonu ( myslím vážně ), trochu móda , trochu přehnané, ale má to svoje kouzlo a evokuje to určitou dobu. A nevydrží to navždy.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Builder select.. a to je co za nový marketing BS ??
Jako by nestačilo Teambuilt atd,.. postupně tlačí běžný CS modely do rádoby masterbuildů..
Asi potřebujou, aby jim ty nový modely ležely leta na skladech, aby se vzpamatovali.
Nedávno jsem čet, že Thomann na jaře neobnovil smlouvu s Gibsonem - stačí se podívat na jejich web na ty neskutečný zásoby CS Les Paulů co tam mají neprodaný - naskladovaný ještě před tím letošním zdražením. A to jsou jejich největší dealer v Evropě !
hm, divnej telecaster. spoj krku a těla je takovej Jolaňáckej !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)