zdravím
nemáte někdo nějaké zkušenosti.........docela bych do toho šel ale nechce se mi
vyhazovat peníze jenom tak bez nějakého názoru poraďte prosím......alt.
http://www.thomann.de/cz/tronical_typ_c1_tune_set.htm
Tronical Typ C1 Plus Tune Set
Pravidla fóra
Tronical Typ C1 Plus Tune Set
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 16.10.2015 6:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do správné sekce. Při zakládání vlákna vĕnuj, prosím, vĕtší pozornost umístění.
Důvod: Přesunuto do správné sekce. Při zakládání vlákna vĕnuj, prosím, vĕtší pozornost umístění.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tronical Typ C1 Plus Tune Set
Prohledej mistniho uzivatele Hyenika, ten to kupoval a zkousel:
post681590.html#p681590
Nejspis do par dnu/hodin pribehne a napise vic
post681590.html#p681590
Nejspis do par dnu/hodin pribehne a napise vic
Hodně budem někde...
žaluju že i Awsys už to ma taky 
underground/co-jsme-zrovna-koupili-t881 ... ml#p695108
well, zvazil bych k cemu to potrebujes. Jestli hodne preladujes tak to muze byt dobra cesta.
Ale ma to svoje mušky a přesnost je spis priblizna. Samozrejme porad je ta rychlost vyrazne vyssi, nez kdyz preladujes rucne. Zrovna vcera jsem to vyuzil dost, protoze kvuli testu bridge pinu, sly struny 3x nahoru dolu z kobylky. Takze tak pulhodiny toceni mechanikama jsem si tim usetril.
Jestli to chces jenom kvuli porad naladene kytare, tak bych to nedelal.
Zkusenosti lidi s novymi gibsony, kde to je montovane defaultne, casto nejsou pozitivni. Proste musis byt fanousek a najit si pro to misto (ja ho mam a proto jsem si to porizoval), jestli chces jenom rychle ladit, tak je lepsi treba polytuner.
underground/co-jsme-zrovna-koupili-t881 ... ml#p695108
well, zvazil bych k cemu to potrebujes. Jestli hodne preladujes tak to muze byt dobra cesta.
Ale ma to svoje mušky a přesnost je spis priblizna. Samozrejme porad je ta rychlost vyrazne vyssi, nez kdyz preladujes rucne. Zrovna vcera jsem to vyuzil dost, protoze kvuli testu bridge pinu, sly struny 3x nahoru dolu z kobylky. Takze tak pulhodiny toceni mechanikama jsem si tim usetril.
Jestli to chces jenom kvuli porad naladene kytare, tak bych to nedelal.
Zkusenosti lidi s novymi gibsony, kde to je montovane defaultne, casto nejsou pozitivni. Proste musis byt fanousek a najit si pro to misto (ja ho mam a proto jsem si to porizoval), jestli chces jenom rychle ladit, tak je lepsi treba polytuner.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Má, napíše, až bude doma. Za jízdy v autě to není ono.
Spokojenost. Nic podobnýho jsem nikdy neměl, tak nemůžu srovnávat. Mám to na kytaře pro domácí blbnutí. Ostatní kytary případně ručně.
Rychlost a pohodlí není třeba komentovat. Přesnost je na moje poměry dobrá. Líp to ladí po jedné struně (max +/-4 centy na TU 12 EX). Hromadně je to mírně horší. Jen je potřeba dobře měřit. Podcenil jsem tloušťku hlavy. Byly tam rozdíly až 1,5mm, což byl při instalaci dost problém.
Těžko radit, mínus: 199€ není málo, plus: všechno. Když mám venku všechny čtyři kytary, stejně vždycky vezmu jako první tuhle.
Rychlost a pohodlí není třeba komentovat. Přesnost je na moje poměry dobrá. Líp to ladí po jedné struně (max +/-4 centy na TU 12 EX). Hromadně je to mírně horší. Jen je potřeba dobře měřit. Podcenil jsem tloušťku hlavy. Byly tam rozdíly až 1,5mm, což byl při instalaci dost problém.
Těžko radit, mínus: 199€ není málo, plus: všechno. Když mám venku všechny čtyři kytary, stejně vždycky vezmu jako první tuhle.